Kissapeli Stray sai hauskan Heavy Rain -modin – maukuminen vaihdettiin tuttuun huudahdukseen / Uutiset / pelaaja.fi

Kissapeli Stray sai hauskan Heavy Rain -modin – maukuminen vaihdettiin tuttuun huudahdukseen

1.08.2022 // Kirjoittanut: Ira Hurskainen
1
Kissapeli Stray sai hauskan Heavy Rain -modin – maukuminen vaihdettiin tuttuun huudahdukseen

Parisen viikkoa sitten julkaistu kissaseikkailu Stray on saanut uuden hupaisan Heavy Rain -modin. Modissa kissapäähenkilön maukumisääntelyt on korvattu Heavy Rainin legendaarisella "Jason!" -huudahduksella.

Vuonna 2010 julkaistun synkeän ja tarinavetoisen Heavy Rainin yhdeksi tunnetuimmista lainauksista on vuosien varrella muodostunut eittämättä "Jason!" -huuto. Pelin alkupäässä nähdään pitkähkö kohtaus, jossa päähenkilö Ethan etsii kauppakeskuksessa kadonnutta poikaansa Jasonia ja sen aikana pelaajaa pyydetään toistuvasti painamaan toimintanappia pojan nimen huutamiseksi. Kohtauksesta on tehty lukuisia nettimeemejä sekä muita hupituotoksia ja nyt Stray liittyy uusimpana lisäyksenä näiden joukkoon.

Strayssä pelaajat pääsevät seikkailemaan kissahahmolla ympäri robottien kansoittamaa maailmaa. Tavaroiden pudottelun ja robottien jalkojen puskemisen lisäksi hahmolla pystyy toki myös maukumaan. Uusi muokkaus tuo peliin aivan omanlaisensa huumorielementin, kun se tuo BAFTA-palkitun Heavy Rainin ahdistuneen ja hätääntyneen huudon osaksi suloisen eläimen kommunikointirepertoaaria.

Pelaajat pääsevät Strayn pariin PlayStation 4 ja 5 -konsoleilla sekä pc:llä. Heavy Rain -modin pystyy lataamaan itselleen käyttöön pelin pc-versioon Nexusmodsin kautta.

Alta voit katsastaa miltä pelien yhteenliittymä oikein vaikuttaa käytännössä.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Poliisitapaus kuva
Poliisitapaus

Näitä äänimodeja katsellessa muistelen aina lämmöllä, kun latasin aikanaan Ismon ja Sepon äänipaketin ja tein näiden repliikeistä oman kielen Worms Armageddoniin. Olisipa kaikkien PC-pelien äänitiedostot yhtä helposti rukattavissa WAV-muodossa ja omissa kansioissaan!