Kiusoitteleeko Bethesda uudesta Prey-sisällöstä? E3-julkistuksia on ainakin tulossa / Uutiset / pelaaja.fi

Kiusoitteleeko Bethesda uudesta Prey-sisällöstä? E3-julkistuksia on ainakin tulossa

4.03.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
6

Vajaa vuosi sitten julkaistun Preyn tarina ei ole välttämättä yltänyt vielä lopulliseen päätökseensä. Kuluvalla viikolla pelin Twitter-tilillä julkaistiin vihjaileva viesti, jossa kummasteltiin Kuussa mahdollisesti piileviä salaisuuksia.

Vihjaus on käynnistänyt välittömästi spekulaatiot Prey-aiheisesta lisäsisällöstä, joskin mahdollisuuksia muuhunkin on kyllä olemassa. Pelin tehneen Arkane Studiosin toinen luomus Dishonored 2 jäi esimerkiksi aikoinaan ilman lisäsisältöä, mutta se sai silti vuoden sisään itsenäisen Death of the Outsider -laajennuksen. Voisiko Preylta odottaa kenties samaa?

Sopivasti samoihin aikoini Prey-kiusoittelun kanssa Bethesda on vahvistanut pitävänsä tänä vuonna jälleen oman E3-lehdistötilaisuutensa eli jonkinlaisia paljastuksia siltä sopii odottaa viimeistään kesän alkaessa. Tilaisuus järjestetään taas hieman ennen varsinaisia E3-messuja Suomen aikaan kesäkuun 10. ja 11. päivän välisenä yönä. Tilaisuuden julkistusvideon voi katsastaa alta.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Itsellä juuri Prey kesken ja olen todella, todella iloinen että annoin pelille mahdollisuuden vaikka demo ei iskenytkään. Kunnolla kun paneutui peliin eikä vain pikaisesti testaillut niin peli imaisi kovin vahvasti mukaansa. Aivan mahtava kaikessa vapaudessaan!

Voisinpa melkein (tuon mahdollisen) Preyn lisäsisällön ostaa täydellä hintaa kun itse peli tuli ostettua alle 20 eurolla (koska en tosiaan ollut varma onko ns. vikaostos). Itsellä siis peli vielä kesken vaikka olen jauhanut varmasti kymmeniä tunteja jo mutta kuu on aika selvä vaihtoehto monenkin pelistä löytyvän seikan vuoksi.

Täysin en ymmärrä että mihin muuhun tuossa vihjailuvideossa on muka mahdollisuuksia? Aika selvä vihjaus ja näyttäisi olevan vielä pelistä suoraan muutenkin. Tokihan aina about kaikki on mahdollista mutta aika isot prosentit sille, että liittyy vain ja ainoastaan Preyhin.

Käyttäjän nakkihiiri kuva
nakkihiiri

Ottaen huomioon mitä eka prey oli, mitä tokasta piti tulla, ja mitä tämä uusi on, niin en kyllä paljon tätä uutta ylistäis. Demon pelasin, täyttä en tule pelaamaan.

Käyttäjän zerodaunholy kuva
zerodaunholy

kelpaisi!

Käyttäjän zappah kuva
zappah
Lainaus nakkihiiri

Ottaen huomioon mitä eka prey oli, mitä tokasta piti tulla, ja mitä tämä uusi on, niin en kyllä paljon tätä uutta ylistäis. Demon pelasin, täyttä en tule pelaamaan.

Ei sillä ole mitään merkitystä mitä ensimmäinen on tai mitä jatko-osasta olisi pitänyt tulla jos pelistä tykkää. Piste.

Mikäli taas olet vihoissasi siitä ettet saanut identtistä peliä ykkösen kanssa tai sitä luvattua jatko-osaa, niin eikö se homma mennyt niin että kakkosen pistivät roskikseen ja tämä toteutunut peli on nyt vain se mitä toinen tiimi sai aikaiseksi. Paino tuolla "sai aikaiseksi", sillä se lupailtu peli jäi kehityslimboon eikä ihme että hylättiin kun ei saatu mitään aikaiseksi. Mieluummin hyvä toteutunut mutta erilainen (kuin luvattu) peli kuin ei mitään.

Käyttäjän frozen kuva
frozen

Prey alkasi sunnattomasti vituttaan kun piti odetella aina uuden alueen latausta

Käyttäjän taistelujake kuva
taistelujake

Miten olisi vaikka jo se uusi elder scrolls sanon vaan. En halua enään uutta versiota skyrimistä jollekin leivänpaahtimelle vaan kokonaan uuden pelin.