Kiusoittelu ei ollut turhaa: kulttihitti Beyond Good & Evilin paluu on aktiivisesti valmisteilla / Uutiset / pelaaja.fi

Kiusoittelu ei ollut turhaa: kulttihitti Beyond Good & Evilin paluu on aktiivisesti valmisteilla

6.10.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
6

Ubisoft on vahvistanut virallisesti uuden Beyond Good & Evil -pelin olevan parhaillaan työn alla. Pelin kehitys on tapahtumassa sarjan ensimmäisen osan luoneessa Ubisoft Montpellier -studiossa kehittäjäveteraani Michel Ancelin tukemana.

Vahvistus asiaan saatiin pelisarjan virallisella Facebook-sivulla hieman reilu viikko sen jälkeen, kun Ancel alkoi julkaista Instagram-tilillään kovin Beyond Good & Evil -aiheisia konseptikuvia. Yhden kuvan yhteydessä hän myös vihjasi kuvien viittaaman projektin olevan parhaillaan esituotantovaiheessa.

Tämä on ensimmäinen kerta vuosiin, kun Ubisoft on oma-aloitteisesti ilmoittanut Beyond Good & Evil -sarjan saavan vielä jatkoa. Yhtiö kyllä julkisti Beyond Good & Evil 2:n virallisesti vuonna 2008, mutta sen jälkeen tietoja projektista on jouduttu aina lähinnä rutistamaan yhtiöstä ulos esimerkiksi haastattelujen yhteydessä. Tuolloinkin Ubisoftilta on lähinnä aina vain kuultu, ettei projektia ole peruutettu.

Jo ennalta Ancelin on tiedetty kehittäneen viime aikoina Ubisoftin ulkopuolella syntynsä saanut Wild-peliä PlayStation 4:lle. Varmuutta ei täysin ole siitä, miten miehen huomio on jakautunut sen sekä uuden Beyond Good & Evil -pelin välillä.

Osuvasti ensi viikolla pc-pelaajat voivat napata alkuperäisen Beyond Good & Evilin itselleen ilmaiseksi osana Ubisoftin Ubi30-juhlakampanjaa.

Lähde: Facebook

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Shunichiro kuva
Shunichiro

Jos Jade ei ole mukana tässä muka joskus ilmestyvässä jatko-osassa, niin ei kiinnosta pätkääkään. Niin sanotut konseptikuvat ovat hiukan häiritseviä, karjuineen ja karjuineen. Ei kai tuollaista partatursaketta, jonka niskassa pikku-Pey'j roikkuu, kukaan haluaisi pelata?

Käyttäjän kokkobill kuva
kokkobill

Nx exclusiivi. Miksi muuten ubi laitetta niin hehkuttaisi. Bge2:sta ei ole julkaistu, koska nx:ääkään ei ole. Innolla odotan!

Käyttäjän mecha_no_maniac kuva
mecha_no_maniac

I believe it when I see it... valmiina kaupan hyllyillä. Kauna vuoden 2008 trailerista jäytää yhä hampaankolossa.

Käyttäjän Joku Sankari kuva
Joku Sankari

Julkaisupäivä niin uskon että pelaan peliä kun se tulee ulos.

Käyttäjän Boblick kuva
Boblick

Ja eikös tuo Ancel maininnut, että peli on pre-production vaiheessa, eli pelin tekeminen kestää vielä ainakin pari vuotta? En tiedä kuinka fiksua sitä on tässä vaiheessa alkaa vielä hehkuttamaan. Vai onko tulossa kenties joku mobiilipeli?

https://www.instagram.com/p/BLJ-Y8EAqCZ/

Käyttäjän Brutal1ty kuva
Brutal1ty
Lainaus käyttäjältä Shunichiro

Jos Jade ei ole mukana tässä muka joskus ilmestyvässä jatko-osassa, niin ei kiinnosta pätkääkään. Niin sanotut konseptikuvat ovat hiukan häiritseviä, karjuineen ja karjuineen. Ei kai tuollaista partatursaketta, jonka niskassa pikku-Pey'j roikkuu, kukaan haluaisi pelata?

Minä.

Eikös Jaden tarina tullut jo jonkinlaiseen päätökseen ensimmäisessä pelissä, en näe että hahmosta saadaan enää enempää irti. Pay'j taas muistaakseni mainitsi useaan kertaan Jaden isän ensimmäisessä pelissä, joten olisi hieno tietää mitä isäpappa osasi tehdä. Lisäksi mikään ei vielä osoita että peli olisi puhdas esiosa, peli voi olla Kummisetä 2-elokuvan tapainen Don Vito Corleonen tarinan esi-osa, että Michael Corleonen tarinan jatko-osa. Pay'j voi siis esimerkiksi olla nykyhetkessä toimimassa Jaden kanssa, jonka jälkeen tarina voi siirtyä menneisyyteen nuoren Pay'j:in ja Jaden isän näkökulmaan, valottamaan tarinaa tuosta päästä.

Nostoja