Klaanit ja yhteisöt tulevat Diablo 3:een / Uutiset / pelaaja.fi

Klaanit ja yhteisöt tulevat Diablo 3:een

20.02.2014 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
1
Klaanit ja yhteisöt tulevat Diablo 3:een

Blizzard Entertainment on julkistanut yksityiskohtia kehitystyössä olevasta Diablo 3:n 2.0.1-päivityksestä.

Toimintaroolipelin tulevaa Reaper of Souls -laajennusta edeltävä päivitys tuo mukanaan uusia yhteisötoimintoja, joiden avulla pelaajat voivat käydä taistoon demonilaumoja vastaan samanmielisten pelikaverien kanssa. Diablo 3:n klaanit koostuvat enimmillään 120 pelaajasta, ja niiden tarkoituksena on yhdistää pelitovereita ja helpottaa pelaamisen organisointia. Klaanit ovat suljettuja yhteisöjä, joten mukaan pääsee vain kutsua vastaan tai liittymispyynnön hyväksymisen jälkeen. Pelaajat voivat luonnollisesti luoda vapaasti omia klaanejaan, mutta klaanijäsenyyksien määrä on rajoitettu yhteen.

Yhteisöjen tarkoituksena on sen sijaan tarjota Diablo 3 -pelaajille uusia sosiaalistumismahdollisuuksia. Yhteisöt voivat olla julkisia tai yksityisiä, ja käyttäjät voivat kuulua useisiin yhteisöihin samaan aikaan. Pelaajat voivat muodostaa yhteisöjä esimerkiksi työpaikan, verkkoyhteisön tai asuinpaikkansa ympärille ja yhteisöihin voi kuulua lähes rajaton määrä jäseniä.

Diablo 3:n 2.0.1-päivityksen julkaisun odotetaan ilmestyvän lähiaikoina. Päivityksen ilmestymisen yhteydessä pelin käynnistyssovellus vaihtuu Battle.net-työpöytäsovellukseen, jonka voi ladata jo nyt Battle.netistä.

Lähde: Blizzard

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän LyideX kuva
LyideX

Tätä lisäosaa odotan innolla, varsinkin kun auction house poistuu maaliskuussa aikaisemmin. (ah oli suurin pelin virhe d3 tullessa)
Ja toivottavasti uusi loot system parantaa itemien saamista.