Klassikko palaa ja vieläpä ensi viikolla – Virtua Fighter 5 Ultimate Showdown paljastui / Uutiset / pelaaja.fi

Klassikko palaa ja vieläpä ensi viikolla – Virtua Fighter 5 Ultimate Showdown paljastui

25.05.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
Virtua Fighter, Virtua Fighter 5, Ultimate Showdown, Sega, taistelu, Sega, julkaisupäivä

Segan taistelupelisarja Virtua Fighter tekee paluun ensi viikolla 1. päivä kesäkuuta. Julkaisunsa saa PlayStation 4:llä tuolloin Virtua Fighter 5 Ultimate Showdown, joka on Yakuza-sarjan Dragon Engine -pelimoottoriteknologialla uudelleenluotu versio alun perin 15 vuotta sitten debytoineesta Virtua Fighter 5.stä.

Ultimate Showdown on siis ennen kaikkea visuaalisesti ehostunut paketti, mutta uusiksi on laitettu myös pelin musiikkeja, käyttöliittymää ja verkko-ominaisuuksia. Varsinaiselta pelilliseltä puolelta perusteiden kerrotaan kuitenkin olevan kohdillaan entiseen nähden.

Projektia ovat työstäneet yhteistyössä Yakuza-sarjaa tehnyt Ryu Ga Gotoku Studio sekä Segan oma AM2-tiimi. Yakuza-tekijöiden mukanaolo hankkeessa ei yllätä, sillä viimeiset vuoden Virtua Fighter on elänyt lähinnä Yakuza-pelien kolikkopelihalleissa pelattavana lisäpelinä. Pelattavana olleet Virtua Fighter 2 sekä vuodelta 2010 alun perin tuttu Virtua Fighter 5 Final Showdown.

Huhut ovat antaneet ymmärtää, että Ultimate Showdown olisi vielä osa kesäkuun PlayStation Plus -tarjontaa. Sony tai Sega eivät ole toistaiseksi kuitenkaan vahvistaneet vielä asiaa. Tuore Plus-tarjonta vahvistunee kuitenkin vielä tämän viikon aikana.

Lähde: IGN

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.