Klassikko palaa näyttävämpänä kuin koskaan – Mafia: Definitive Edition lipsahti julki kuvien kera / Uutiset / pelaaja.fi

Klassikko palaa näyttävämpänä kuin koskaan – Mafia: Definitive Edition lipsahti julki kuvien kera

13.05.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
18
Mafia, Mafia: Definitive Edition, 2K Games, Hangar 13, uusioversio

18 vuoden takaisen gangsteripeli Mafian uusi uljas Definitive Edition -versio on lipsahtanut isosti julki ennen aikojaan. Pelistä on paljastanut joukon ensitietoja ja kuvakaappauksia Microsoft Store -kauppapaikka, joka on näin ollen vahvistanut, ettei tulossa ole mikään ihan tavanomainen remasterointi, vaan mahdollisesti jopa täysi uusioversio.

Microsoft Storesta löytyvän tuotekuvaus kertoo seuraavaa:

"Uskollisesti uudelleenluotu, laajennetulla tarinalla, pelimekaniikalla ja alkuperäisellä musiikilla. Tämä on Mafia, jonka muistat, ja paljon enemmän."

Mafia: Definitive Editionin on tehnyt Mafia III -kehittäjä Hangar 13, ja se julkaistaan näillä näkymin 28. elokuuta. Kuvia voi katsastaa alta.

Microsoft Storen mukaan tulossa on vielä myös Mafia II:n remasteroitu versio, joka julkaistaisiin virallisesti jo ensi viikolla. Virallisesti siitä ja Mafia: Definitive Editionista kuultaneen 19. toukokuuta. Tuolloin julkaisija 2K Games valmistautuu julkistamaan kunnollisesti aiemmin tänään kiusoittelemansa Mafia Trilogy -paketin.

Lähde: Microsoft Store (1), (2)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän OsKu kuva
OsKu

Mahtava pelivuosi.

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

No jopas nyt jotakin. Saapa nähdä millainen tekele sieltä tulee. Näyttäisi vähän kokonaiselta remakelta.

Vasta tuli edellisessä Mafia-uutisessa oltua negatiivinen potentiaalisen remaken suhteen, mutta toivotaan, että epäilykset osoittautuu vääräksi.

Käyttäjän Balnazzard kuva
Balnazzard

Hienoa että kyseessä on tosiaan remake eikä vain remaster. Mielenkiinnolla odotan miten peliä on uudistettu/laajennettu.

Ei tätä Remaster/Remake pelien vyöryä näköjään voi pysäyttää :D Ja en kyllä valita etenkin jos tämän seurauksena Mafiasta tosiaan tulee entistäkin parempi. Mafia II:sta oli myös hyvä laajentaa, sillä pääjuonen ulkupuolella ei juuri tekemistä ollut

Käyttäjän Galactus kuva
Galactus

Mahtavaa! Tätä en kyllä osannut odotaa yhtään.

Käyttäjän Ananaz kuva
Ananaz

Melkoista, enpä olisi jaksanut uskoa ihan näin täysimittaiseen uusioversioon, joten mukava vaihteeksi yllättyä. Semminkin, kun alkuperäinen Mafia on ehkä ensimmäisen The Witcherin ohella yksi niistä harvoista männävuosien suosikkipeleistä, joille erityisemmin saattaisin edes kaivata remakea.

Käyttäjän rautahuilu kuva
rautahuilu

Näitä vuotoja tapahtuu niin paljon että vaikuttavat tahallisilta mainostempuilta.
Taidan ostaa alkuperäisen laatikolle ja pelata ennen tätä.

Käyttäjän Oroku kuva
Oroku

Onpa muuten helvetin hyvännäköinen!

Käyttäjän Stan kuva
Stan

En kyllä uskonut että tämänkin päivän vielä näkisi. Toivottavasti ovat säilyttäneet alkuperäisen realistisuuden ja vaikeuden. Tämä on kyllä ehdoton ostos ja day one pelattava.

Käyttäjän Kaze88 kuva
Kaze88

Jizz in my pants! Heti menee kyllä meikän top 5 odotetuimman listalle kuten vasta ilmoitettu Tony hawk remake.

Käyttäjän Augustus kuva
Augustus

Tästä tulikin kertaheitolla vuoden odotetuin peli itselleni.