Klassikko palaa yllättävässä muodossa – Metal Slug Tactics on tulossa! / Uutiset / pelaaja.fi

Klassikko palaa yllättävässä muodossa – Metal Slug Tactics on tulossa!

10.06.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1
Metal Slug Tactics, Metal Slug, Dotemu, Leikir Studio, strategia

Ranskalaispelitalo Dotemu napannut jälleen yhden klassisen pelisarjan siipiensä suojiin. Yhdessä ranskalaisen indiekehittäjä Leikir Studion kanssa se on paljastanut pc:lle yllättäen Metal Slug Tacticsin, joka nimensä mukaisesti sovittaa tutun räiskintänimikkeen nyt taktikointiroolipeliksi.

Kuten oheinen julkistustraileri osoittaa, pelataan Metal Slug Tacticsia tällä kertaa isometrisestä kuvakulmasta ja ruutupohjaisesti. Ulkoasun pikseli-ilme ottaa yhä silti vahvasti vaikutteita alkuperäispeleistä ja myös monet tutut hahmot ja sotakoneet tekevät paluun. Noin muuten odottaa sopii prosedulaarisesti luotavia tehtäviä, kokemuksella avattavia erikoisetuja sekä mahdollisuus saada hahmot hyökkäämään kohteisiin synkronoidusti yhtäaikaa.

Julkaisuajankohtaa Metal Slug Tacticsille ei ole toistaiseksi vielä annettu.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Brutal1ty kuva
Brutal1ty

Meh, inhottaa sanoa, mutta ottaisin sen mobiilipelin ennemmin. Metal Slugissa parasta on just se nopeatempoinen toiminta, räjähdykset ja vihollisten tuskanhuudot, sekä kaunis pikseligrafiikka ja animaatiot. Tässä ei näytä olevan juuri mitään noista, traileri oli kyllä hyvännäköinen anime.

Nostoja