Klassikkoja ja outolintuja – Square Enix vahvisti täyslaidallisen Final Fantasy -pelattavaa nykyalustoille / Uutiset / pelaaja.fi

Klassikkoja ja outolintuja – Square Enix vahvisti täyslaidallisen Final Fantasy -pelattavaa nykyalustoille

14.09.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Square Enix on puskemassa roiman satsin Final Fantasy -pelattavaa nykylaitteille tämän ja ensi vuoden aikana.

Jo aiemmin alkuviikosta saatiin tieto siitä, että GameCubelta alkujaan tuttu Final Fantasy Crystal Chronicles on ehostumassa PlayStation 4:lle ja Switchille. Nyt lisäksi varmistus on saatu, että klassisemmista sarjan osista Final Fantasy VII, IX, X/X-2 HD Remaster ja XII The Zodiac Age tulevat ensi vuonna Switchille ja Xbox Onelle.

Tulevan talven aikana Wiiltä ja DS:ltä tuttu luolastoseikkailu Final Fantasy Fables: Chocobo's Dungeon tekee myös loikkauksen PlayStation 4:lle ja Switchille nimellä Chocobo’s Mystery Dungeon Everybody. PlayStationeilta ja pc:ltä tähän mennessä nähdystä World of Final Fantasysta saadaan vuorostaan 6. marraskuuta vielä uusi lisäpelattavalla kyllästetty Maxima-versio, joka tuodaan myyntiin PS4:lle, Xbox Onelle, Switchille ja pc:lle.

Kuluvan perjantaina aikana Final Fantasy XV:n kevytversio Final Fantasy XV: Pocket Edition ilmestyy sekin vielä myyntiin Switchille. Aiemmin se on ollut saataville mobiililaitteille, pc:lle ja PS4:lle sekä Xbox Onelle.

Lähde: Square Enix

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Mikanes kuva
Mikanes

Tulikohan tämänkin "klimpin" julkistus Square Enixiltä sivuillaan vasta Nintendo Directin jälkeen? Mietin vain, että paljon kiinnostavampi otsikko olisi ollut tyyliin: Final Fantasy VII palaa Switchillä, koska PS1:llä se paloi jo vuosikymmeniä sitten! 🤭

(Paloi, koska piraatit polttivat niitä lukemattomia FF7-pelilevyjä pilvin pimein, pimeinä pilvessä.)

Käyttäjän ValHe kuva
ValHe

PS4:lle Collection kiitos

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus
Lainaus Mikanes

(Paloi, koska piraatit polttivat niitä lukemattomia FF7-pelilevyjä pilvin pimein, pimeinä pilvessä.)

Taisi silti myydä pökerryttävän määrän. Yleensä piraatit ei peliä ostaisi muutenkaan. No, onneksi me jotkut kompensoitiin. Itse omistin kolme kopiota. Japanilaisen, jenkin ja lopulta PAL-version. Harmi, että PAL on noista ainoa, joka on edelleen hyllyssä.

Nostoja