Klassikkopelisarja X-COMista tekeillä suomalainen historiikki – tukeminen nyt mahdollista / Uutiset / pelaaja.fi

Klassikkopelisarja X-COMista tekeillä suomalainen historiikki – tukeminen nyt mahdollista

10.12.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Vaasalaistoimittaja Juho Kuorikoski on aikeissa kynäillä lisää peliaiheista kirjallisuutta suomalaisten lukijoiden kummasteltavaksi. Tällä viikolla Kuorikoski käynnisti jo järjestyksessään kolmannen joukkorahoituskampanjansa kotimaisessa Mesenaatti-palvelussa tuodakseen maailmaan vielä kirjan nimeltä X-COM - Tietokonepelien klassikot.

Kuorikoskin uuden kirjan on tarkoitus uppoutua UFO: Enemy Unknown -tietokonepelistä syntynsä saaneen X-COM-sarjan historiaan ja tutkiskella samalla myös X-COM-peleille tehtyjä henkisiä jatko-osia. Kirjan sisältö perustuu vahvasti tekijähaastatteluihin, minkä lisäksi siihen on kirjoittamassa esipuheen Pelit-lehdestä tuttu Niko Nirvi.

Jo aikaisemmin Kuorikoski on vastannut myös sekä suomalaisia pelejä käsitelleen Sinivalkoisen pelikirjan että myös seikkailupeliklassikoita tutkiskelleen Suuret seikkailupelit -kirjan tekemisestä. Myös ne rahoitettiin Mesenaatin kautta.

Voidakseen saada kirjansa luotua, kaipaisi Kuorikoski Mesenaatin kautta joukkorahoitustukea minimissään 5 000 euron edestä. Jos summa saadaan kuitenkin kohoamaan vielä aina kymppitonniin asti, saadaan kirjasta hieman tuhdimpi sekä näyttävämpi kokonaisuus ja voidaanpa sen painosmäärääkin samalla kasvattaa.

Lisätietoja X-COM - Tietokonepelien klassikot -kirjasta voi haeskella Mesenaatista.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Demppa kuva
Demppa

Tuettu. o> Tehkäähän muutkin hyvä teko.