Klassikkoroolipeleille rakkauttaan osoittava Cris Tales paljastui – testaa demoa vaikka heti / Uutiset / pelaaja.fi

Klassikkoroolipeleille rakkauttaan osoittava Cris Tales paljastui – testaa demoa vaikka heti

16.06.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Chrono Triggerin, Valkyrie Profilen ja Final Fantasy VI:n kaltaisista roolipeliklassikoista innoitusta ottanut indieseikkailu Cris Tales paljastui E3-messujen alla. Paljastus ei jäänyt myöskään vain ensimmäisiin yksityiskohtiin ja traileriin, vaan pelin voi ottaa jo kokeiluun Steamin kautta jaettavalla demolla.

Pc:n lisäksi Xbox Onelle, PlayStation 4:lle ja Switchille matkaava Cris Tales kiinnittää helposti huomion terävällä piirrosulkoasulla. Mekaanisesti ja tarinankerronnallisesti se pyrkii vuorostaan herättämään kiinnostusta tavassaan käsitellä aikaa, sillä pelaaja pääsee monissa tapauksissa kokemaan samanaikaisesti niin menneisyyden, nykyhetken kuin tulevaisuudenkin, mikä kaikki elää tämän tekemien päätösten mukana.

Kehityksessä Cris Tales on indiekehittäjillä Dreams Uncorporated ja SYCK. Sitä on julkaisemassa ensi vuonna Modius Games, jonka kautta suomalainen Trine 4 tekee myös tuloaan.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Shunichiro kuva
Shunichiro

Miksi AAA-pelit eivät näytä yhtä mielenkiintoisilta, kekseliäiltä ja viehättäviltä? No, kukapa niitä tarvitseekaan, kun Cris Talesin kaltaisia pelejä pukkaa indierintamalta, jossa (vielä) liputetaan mielikuvituksen puolesta. Odotuslistalle lumpsahti.