Klassikkoroolipelin ongelmainen Steam-versio päivittyi viimeisen kerran isosti / Uutiset / pelaaja.fi

Klassikkoroolipelin ongelmainen Steam-versio päivittyi viimeisen kerran isosti

5.08.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Square Enix on julkaissut viidennen isomman päivityksen Chrono Triggerin pc-versioon.  Bugikorjausten ja toiminnallisten viilauksien lisäksi se esittelee peliin mahdollisuuden muokata kontrolleja sekä selata tarinan läpäisyn jälkeen esimerkiksi välivideoilla, kuvituksella ja musiikilla kyllästettyä Extras-valikkoa.

Yksityiskohtainen selostus päivityksen sisällöstä voi katsastaa lähdelinkistä..

Päivityksen myötä Square on samalla ilmoittanut, ettei sillä ole enää aikeita viilata pc-versiota ainakaan isommin. Peli on vastaanottanut vastaavanlaisia päivityksiä huhtikuusta asti pelaajien kritisoitua raskaasti sen alkuperäistä helmikuussa tapahtunutta yllätysjulkaisua.

Pettymykseen pc-julkaisussa johtivat varsinkin sen selvät juuret Chrono Triggerin mobiiliversion kanssa. Päivityksillä Square Enix on erityisesti viilannut varsinkin pc-version käyttöliittymää ja visuaalista antia.

Lähde: Steam

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Rokkijani kuva
Rokkijani

Eli tätä voisi alkaa ilmeisesti jo pelailemaan. :)

Käyttäjän Qvistus kuva
Qvistus

Jos multa kysytään, niin alkuperäinen peli oli hyvä sellaisenaan. En näe mitään syytä miksi sitä piti alkaa muuttelemaan Steam-versiota varten. Jos mä pelaan retropeliä niin haluan, että se on mahdollisimman lähellä alkuperäistä kokemusta. En halua nähdä Pikseligrafiikan päällä Windows-ikkunoita, rumia valikoita ja tylsää fonttia. Saattaa kuulostaa pikkujutuilta, mutta nämä asiat on aika häiritseviä.