Klassikkosarja Commander Keen palaa ilmaiseksi pelattavalla mobiilipelillä / Uutiset / pelaaja.fi

Klassikkosarja Commander Keen palaa ilmaiseksi pelattavalla mobiilipelillä

10.06.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Bethesda ja Zenimax Online Studios ovat tuomassa takaisin id Softwaren klassisen tasoloikkasarja Commander Keenin. Paluu tapahtuu ilmaiseksi pelattavalla mobiilipelillä, jossa alkuperäinen Commander Keen on kaapattu ja näin ollen tämän jälkikasvun täytyy lähteä pelastusretkelle.

Tuore tulkinta Commander Keenista jättää suoraviivaisen tasoloikinnan vähemmälle ja keskittyy taktisiin taisteluihin, joissa alieneja kurmotetaan erilaisilla pelialueelle vedettävillä teknisillä vempeleillä. Pelaamaan päästäänkin yksikseen koettavan tarinatilan lisäksi kaksintaisteluja tukevan Battle-tilan muodossa.

Commander Keenin testijulkasiun on määrä tapahtua kesän aikana sekä Android- että iOS-laitteilla.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Mobiilipelillä? Siellähän ne old-school pc-nörtit pelailee.

Käyttäjän -JJ kuva
-JJ

Ehkä tämä onkin tarkoitettu helpommin lähestyttäväksi peliksi niille tenaville, joita kuulemma joillain myyttisillä lisääntymään päässeillä old-school pc-nörteillä on ;D

Käyttäjän Refloni kuva
Refloni

En ole koskaan käsittänyt, mitä järkeä on laittaa vanhan rakastetun pelin nimi uuteen peliin, jolla ei ole sen kanssa mitään tekemistä. Ne pelaajat, joita tämä kiinnostaa eivät ole kuulleetkaan Commander Keenistä, ja Keenistä aikoinaan pitäneet todennäköisimmin kokevat tällaisen pelin loukkauksena. Eikö Command & Conquer Rivalsista opittu mitään?

Nostoja