Klassikkosarja Contra-palaa pian nostalgisena kokoelmapakettina – sisältö paljastui kokonaisuudessaan / Uutiset / pelaaja.fi

Klassikkosarja Contra-palaa pian nostalgisena kokoelmapakettina – sisältö paljastui kokonaisuudessaan

28.05.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Konami on vahvistanut virallisen listan kesällä julkaistavan Contra Anniversary Collection -paketin peleistä. 

Contra-kokoelma on rakennettu samaan henkeen kuin aiemmin keväällä Konamin satunnaisempia kolikkopelejä yhteen koonnut Arcade Classics Anniversary Collection ja vampyyrinostalgiaa tarjonnut Castlevania Anniversary Collection. Tarjolla on siis joukko sarjan vanhempia edustajia, joita on tuettu muutamilla bonusmateriaaleilla, jotka auttavat tutustumaan Contran historiaan ja kehitykseen.

Contra Anniversary Collectionin pelit ovat:

  • Contra (Arcade)
  • Super Contra (Arcade)
  • Super C (NES)
  • Contra III: The Alien Wars (SNES)
  • Contra: Hard Corps (Sega Genesis)
  • Contra (NES)
  • Contra (Famicom)
  • Operation C (Game Boy)
  • Probotector (Sega Mega Drive)
  • Super Probotector: Alien Rebels (SNES)

Peleistä Contra (Arcade), Super Contra (Arcade), Super C, Contra III, Operation C ja Hard Corps saadaan myöhemmin ilmaisella päivityksellä koettavaksi myös japanilaiset versiot.

Julkaisupäivää paketille ei ole vielä annettu. Hintaa sille kertyy aiempien kokoelmien tapaan noin 20 euroa. Saataville se tuodaan PS4:lle, Xbox Onelle, Switchille ja pc:lle.

Lähde: IGN

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Brutal1ty kuva
Brutal1ty

Hmmm, hieman pettynyt olen. Hyvä että Contran NES versio pääsi mukaan, sillä se on parempi kun arcade-versio ja vieläkin parempaa, Gryzor (Famicomin Contra) näyttäisi myös olevan paketissa, paras versio pelistä kiitos sen erityissirun tuoman taustojen liikkeen ja välipätkien.

MUTTA, sitten he tunkivat joukkoon Super Probotector: Alien Rebelsin, joka on sensuroitu PAL-versio Alien Warsista joka julkistettiin jo. WTF, miksi tätä piti pitää mysteerinä näin kauan? Hard Corps on hyvä lisäys, mutta tarvittiinko se sensuroitu PAL-versio tästäkin Probotector (Sega Mega Drive) muodossa? Kas kun NES:in Probotector, Probotector 2: Return of the Evil Forces ja Game Boyn Probotector (kyllä, 3 peliä joilla on nimenä "Probotector") eivät päätyneet myös joukkoon. Jos aiotte lisätä ne niin lisätkää kaikki, ei teillä varmaankaan tilarajoituksia ole kun on digitaalinen kokoelma.

*Huokaus, mutta kyllä tämä silti tulee ostettua, NES:in ja Famicomin Contra/Gryzor myivät kokoelman jo ja loppu on vaan bonusta.