Klassikkosarja Elite kiitää uusiin seikkailuihin ensi viikolla Elite Dangerous: Horizonsilla / Uutiset / pelaaja.fi

Klassikkosarja Elite kiitää uusiin seikkailuihin ensi viikolla Elite Dangerous: Horizonsilla

9.12.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Avaruussimulaatiopeli Elite Dangerous on aloittamassa ensi viikolla uuden elämän uutta lisänimeä kantaen. Joulukuun 15. päivä pelistä vastaava Frontier Developments on tuomassa pc:lle virallisesti saataville ensimmäisen palasen sen uudesta Elite Dangerous: Horizons -versiosta, jonka myötä pelaajat pääsevät laskeutumaan ilmakehittömille planeetoille ja tutkiskelemaan niitä esimerkiksi uuden maa-ajoneuvon voimin.

Frontier on myymässä Elite Dangerous: Horizonsia uusille pelaajille noin 50 euron hintaan, kun taas Elite Dangerousin jo ennestään omistavat voivat poimia sen rajoitetun aikaa noin 40 euron tarjoushintaan. Horizons-paketti sisältää sekä kaiken alkuperäisen Elite Dangerous -sisällön että myös pääsyn kaikkeen siihen Horizons-brändättyyn uutuussisältöön, jota Frontier on kaavaillut julkaisevansa peliin nyt joulukuussa ja pitkin ensi vuotta.

Joulukuun jälkeen seuraavan kerran uutta Horizons-sisältöä ollaan saamassa joskus tammi-maaliskuun tienoilla. Tuolloin Frontierin tarkoituksena on monipuolistaa varsinkin pelin rakentelu- ja ryöstösaalispuolta.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän hessu80 kuva
hessu80

Tehny niin mieli ostaa tämä mutta riittääkö mielenkiinto ja aika sittenkään tämmöseen hmm... Eikös tähän pidä upottaa kymmeniä tunteja että pääsee edes alkuun?

Käyttäjän Hanska kuva
Hanska

Tätä pitää koittaa jos tulee vr-lasit hankittua.

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Haluan, tulis PS4:lle!

Nostoja