Klassikkosarja Shenmue saa uuden elämän animesarjana / Uutiset / pelaaja.fi

Klassikkosarja Shenmue saa uuden elämän animesarjana

5.09.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4
Shenmue, Shenmue the Animation, Crunchyroll, Adult Swim, Yu Suzuki, Lupin III, Telecom Animation Film

Segan klassikkosarja Shenmue saadaan koettavaksi uudessa muodossa. Suoratoistopalvelu Crunchyroll ja Adult Swim ovat paljastaneet 13 jaksosta koostuvan Shenmue The Animation -animaatiosarjan, jota työstää Tower of God- ja Lupin III: Part 5 -sarjoista tunnettu Telecom Animation Film.

Pelien tavoin myös animaatiosarja keskittyy isänsä murhaajaa jahtaavaan Ryoon, jonka matka vie tämän Japanista ensin Hongkongiin ja lopulta pidemmällekin. Sarjan ohjaajana toimii One Punch Manin parissa muun muassa työskennellyt Chikara Sakurai, kun taas Shenmue-luoja Yu Suzuki on mukana vastaavana tuottajana.

Julkaisuajankohtaa sarjalle ei ole vielä vahvistettu. Ohessa kuitenkin siitä julkaistu taidekuva.

Lähde: Crunchyroll, Polygon

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Refloni kuva
Refloni

13 filleriepisodia luvassa...

Käyttäjän Brutal1ty kuva
Brutal1ty
Lainaus Refloni

13 filleriepisodia luvassa...

Hyvä vitsi!

Tämä itse asiassa voisi toimiakkin Animena paremmin kun pelinä. Shenmuen pahin ongelma on hidas tahti ja sen maailma on täynnä turhaa tekemistä. Animessa nämä voidaan leikata pois tai nopeuttaa huomattavasti, sekä näin ollen viimeinkin viedä tarina loppuun. Tuskin Shenmue 3:n jälkeen enää jatko-osaa saadaan, etenkin kun Yu Suzuki suunnitteli sarjan olevan (muistaakseni) 7 pelin mittainen.

6.9.2020 17:05 EDIT: Muistin väärin, tarina oli 16 kappaletta pitkä ja niistä viisi kerrottiin kahdessa ensimmäisessä Shenmuessa. Pelisarja olisi minimissään luultavasti viiden pelin mittainen.
(Ainakin siis tämän mukaan)

Käyttäjän mantelirapu kuva
mantelirapu

Oho, 7 peliä on ihan käsittämätön pituus yhdelle kostotarinalle. Mitenköhän Suzuki suunnitteli rahoittavansa pelit alun alkaen?

Käyttäjän Izmou kuva
Izmou
Lainaus Brutal1ty

[b]6.9.2020 17:05 EDIT:[/b] Muistin väärin, tarina oli 16 kappaletta pitkä ja niistä viisi kerrottiin kahdessa ensimmäisessä Shenmuessa. Pelisarja olisi minimissään luultavasti viiden pelin mittainen.
[url="https://youtu.be/lFoLSXcY4eo?t=291"](Ainakin siis tämän mukaan)[/url]

https://www.polygon.com/2015/6/20/8818097/shenmue-3-story-11-chapters-kickstarter-yu-suzuki

Nostoja