Klassikkoseikkailupelin jatko-osa Beyond A Steel Sky palasi valokeilaan uusilla videoilla / Uutiset / pelaaja.fi

Klassikkoseikkailupelin jatko-osa Beyond A Steel Sky palasi valokeilaan uusilla videoilla

25.08.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
6
Beyond a Steel Sky, Beneath A Steel Sky, seikkailu, Charles Cecil,

Seikkailupeliklassikko Beneath a Steel Skyn seuraaja Beyond a Steel Sky on tehnyt uuden näyttäytymisen julkisuudessa. Päättyvällä viikolla katseltavaksi on saatu sekä uusi lyhyt traileri pelistä että IGN-sivuston kautta paljastettu esittelyvideo Revolution Software -perustaja Charles Cecilin kommenteilla.

Tuoreella videomateriaalilla vilautetaan pikaisesti esimerkkejä varsin Beyond a Steel Skyn pulmanratkonnasta, jonka on kerrottu perustuvan isosti dynaamisesti pelaajan tekemisiin suhteutuvaan pelimaailmaan. Cecil vihjailee yhtälailla, kuinka pelaajien tekemiä päätöksiä käytetään hyödyksi pelin lopetuksen värittämisessä.

Vielä ainakin keväällä Beyond a Steel Skyta luvattiin ulos täksi vuodeksi. Pc:n lisäksi sitä on kehitelty Applen Arcade-pelipalvelua varten sekä "konsoleille". 

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän frozen kuva
frozen

Onkohan Dave Gibbons unohdettu tämän pelin kohdalla täysin kun enimmäisessä pelissä oli iso myyntivaltti

Dave Gibbons' Beneath a Steel Sky Interview

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu
Lainaus frozen

Onkohan Dave Gibbons unohdettu tämän pelin kohdalla täysin kun enimmäisessä pelissä oli iso myyntivaltti

Jätkän nimi mainitaan uudessa trailerissa kirjaimellisesti ensimmäisen kymmenen sekunnin sisällä.

Käyttäjän Refloni kuva
Refloni

Näyttää aika paljon Telltalen peleiltä.

Käyttäjän frozen kuva
frozen
Lainaus Riepu

[quote="frozen"]Onkohan Dave Gibbons unohdettu tämän pelin kohdalla täysin kun enimmäisessä pelissä oli iso myyntivaltti
[/quote]Jätkän nimi mainitaan uudessa trailerissa kirjaimellisesti ensimmäisen kymmenen sekunnin sisällä.

Katoin tosiaa vain itse sivun uutisen enkä molempia videoita ja ihmittelin vain kun uutisessa ei mitään mainintaa miehestä

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

Beneath a Steel Sky on kyllä yksi genren kirkkaimpia klassikoita. Ja edelleen muuten saatavilla GOG:ista koska vaan erittäin kilpailukykyiseen 0 euron hintaan. On ollut kaupan sisäänheittotuote jo niiltä ajoilta, kun kyse oli vielä vain "hyvistä vanhoista peleistä".

Tämän uuden suhteen olen vähän epäileväinen. En vaan pysty uskomaan, että sama salama iskisi enää 3D-muodossa. Kaikki huumorista lähtien toimii vaan niin eri säännöillä, kun hahmojen kasvonilmeet ja äänet astuu mukaan kuvaan. Peli voi olla kyllä hyvä omana teoksenaan, mutta en usko, että se nostattaa kovinkaan paljon BaSS-viboja. Videot ei ainakaan sitä tehneet.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Ensimmäisenä tulee mieleen että onko tässä juoksunappia vai onko tämä samaa laahaamista kuin jonkun mainitsema Walking Dead? Enemmän tämä kuitenkin peliltä vaikuttaa kuin Walking Deadit, joten senkin takia pitää tätä kyllä seurailla.