Klassikoille kumartava Retro City Rampage käynnistää uuden vuoden

Hieman hajanaisesti myyntiin tuodun Retro City Rampagen pitäisi päästä laajaan jakeluun viimein ensi kuussa.

29.12.2012 07:45

Pelisuunnittelija Brian Provincianon vuosia rakentama Retro City Rampage -seikkailu saadaan viimein laajempaan levitykseen alkuvuodesta. Kehittäjä on tiedottanut, että peli nähdään Xbox Live Arcadessa 2. päivä tammikuuta 1 200 Microsoft-pisteen eli lähemmäs 15 euron hintalapulla varustettuna.

Toistaiseksi Retro City Rampage on ollut lokakuusta asti saatavilla pc:lle, PlayStation 3:lle ja Vitalle, joskin kahdelle jälkimmäiselle vain Pohjois-Amerikan PlayStation Storen kautta. Vielä ennen helmikuuta se olisi tarkoitus saada myös Euroopan ja Aasian PlayStation Storeen kuin myös WiiWareen.

Julkaisujen välinen viive on osin johtunut pelin vielä julkaisemattomien versioiden päädyttyä viime hetkellä uudelleenhiottavaksi. Jo myynnissä oleviin versioihin tehdyt kevyet muutokset saapuvat päivityksen muodossa.

Pelillisiltä ansioiltaan Retro City Rampage on useille eri klassikkopeleille kunniaa tekevä kokonaisuus. Ensisilmäyksellä se muistuttaa kenties retrohtavaa Grand Theft Autoa, mutta sisältä löytyy myös muun muassa tasoloikka- ja hiiviskelyelementtejä.

Maailmalla Retro City Rampage on tähän mennessä ehtinyt jakamaan jonkin verran mielipiteitä. Pelin eri versioiden Metacritic-keskiarvo pyörii parhaillaan noin 70 pisteen tietämillä.

Linkki pelin traileriin

Lähde: Joystiq, Polygon

Lisää luettavaa