Klassikot jatkavat uudistumista uusien Pokémon-pelien viimeisimmällä trailerilla

Pokémon Sunista ja Moonista ei tunnu trailerimateriaali loppuvan. Uusi video on saapuntu esittelemään esimerkiksi muk- ja grimer-hirviöiden uutta ulkoasua sekä muutamia täysin uusia hirvityksiä.

15.10.2016 22:54

Uudet Pokémon-pelit Sun ja Moon ovat saaneet viime aikoina uusia trailereita kiivaaseen tahtiin, eikä ilmestysmisvauhti näytä yhtään hiipuvan pelien marraskuisen julkaisun lähestyessä. Jälleen tällä viikolla The Pokémon Company on tuonut kaksikosta saataville yhden videon, joka pyrkii tarjoamaan muutamia tuoreita silmäyksiä uutukaisten antiin.

Uusimmassa trailerissa esille ei saada tällä kertaa varsinaisesti tuoreita ominaisuuksia, vaan pääpaino on Sunin ja Moonin taskuhirviötarjonnassa. Esille nostetaan näin ollen esimerkiksi klassisten grimer- ja muk-hirviöiden uudet Alola-muodot sekä mystisen Type: Null -hirviön kehitysmuoto Silvally, joka pystyy muuttamaan tyyppiään sillä hallussa olevien esineiden voimin.

Muistaa myös sopii, että syyskuussa startannut Pokémon Generations -animaatiosarja on edelleen käynnissä. Hiljattain minisarja sai seitsemännen osansa, jonka voi katsastaa ohesta.

Lisää luettavaa