Klassikot muistissa: Super Mario Sunshine / Uutiset / pelaaja.fi

Klassikot muistissa: Super Mario Sunshine

1.06.2014 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
6

Mario teki näyttävän paluun tällä viikolla Mario Kart 8:n myötä, mutta kesäkuun käynnistymisen kunniaksi päätimme muistella tämän viikon klassikkona Super Mario Sunshinea.

GameCuben aurinkoinen Mario-seikkailu yritti muuttaa klassista tasoloikkakaavaa kesäisellä paratiisisaarellaan ja letkeällä Fludd-vesipumpullaan. Peli koristi aikoinaan myös ihka ensimmäisen Pelaaja-lehden kantta!

Miikka Lehtonen muisteli Marion lomaseikkailua Pelaaja-lehden numerossa 100, joka julkaistin tammikuussa 2011.

(Kuvan saa suuremmaksi klikkaamalla sitä)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax

Se oli kyllä jotain kun tajusi ensimmäisen kerran pelatessa että sitä R-nappia voi paina vaan hieman niin tulee vähemmän vettä eikä lukitse Mariota paikalleen. Yksi suosikeista, mutta aivan liian paljon pieleen menneitä hyppyjä.

Käyttäjän partajeesus kuva
partajeesus

Minä muistan tuosta ärsyttävän holhoamisen enkä puhu pelin vaikeudesta vaan siitä kun sen veden alla olevan "bossin" voitti niin tuli teksti ruutuun, että muistakaa lapset pestä hampaat. Ai niin se bossi voitettiin pesemällä sen hampaat. Jaa mistäköhän se nintendon lastenpeli leima mahtaa johtua...

Käyttäjän lindario kuva
lindario

Pelin muutama kuukausi takaperin uudelleenläpäisseenä täytyy sanoa, että pelin nostalgia ei ole kadonnut vuosien saatossa mihinkään. Todellakin huikea ja aliarvostettu peli.

Käyttäjän Hugejorma kuva
Hugejorma
Lainaus käyttäjältä lindario

Pelin muutama kuukausi takaperin uudelleenläpäisseenä täytyy sanoa, että pelin nostalgia ei ole kadonnut vuosien saatossa mihinkään. Todellakin huikea ja aliarvostettu peli.

Kyllähän tuo on todella mainio peli. Ainoastaan paikoitellen kameran kanssa on ongelmia. Itse kaipaan lisää vapaan maailman seikkailuita nintendolta.

Käyttäjän Megaman kuva
Megaman

Tämä on kyllä ehkä heikoin 3D Mario, mutta silti sukupolvensa parhaita (ellei paras) 3D tasoloikka.

Käyttäjän Johanna Puustinen kuva
Johanna Puustinen

Mun vuoden 2002 joululahjalistalla oli pelkästään Super Mario Sunshine. Seitsemän kertaa.