Klassikot muistissa: Transformers / Uutiset / pelaaja.fi

Klassikot muistissa: Transformers

4.05.2014 // Kirjoittanut: Miika Huttunen
12

Tämän sunnuntain klassikkopelissä on luvassa suuria robotteja. Transformers on viihdyttänyt  pelien muodossa jo vuosia, joskin niiden laatu on ollut hyvin vaihtelevaa. Yksi kaikkien aikojen parhaimmista Transformers-peleistä on PlayStation 2:lla nähty ja lyhyen ytimekkäästi nimetty Transformers.

Johannes Valkola muisteli Transformersia Pelaaja-lehden numerossa 95, joka julkaistin elokuussa 2010.

(Kuvan saa suuremmaksi klikkaamalla sitä)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Waarenstrain kuva
Waarenstrain

No on kyllä edelleen omassa listassa yksi kaikkien aikojen parhaimpia pelejä, tuossa hyllyssä se vieläkin istuu ja edelleen kovassa käytössä! Tähän ei vaan voi kyllästyä.

Käyttäjän rockfin kuva
rockfin

Äärimmäisen aliarvostettu peli joka tulisi löytyä useammalta PS2 top 10 -pelit listalta. Graafisesti todellakin mahtava, hyvät kontrollit, mukavan laajat kentät ja aseetkin oli muistaakseni kohdallaan. Samalla yksi parhaita lisenssipelejä joita tiedän, vaikka en itse edes välitä pahemmin Transformerseista.

Käyttäjän peelopuu kuva
peelopuu

Tää oli kyl hyvä peli. Muistan kiinnittäneeni huomiota tähän silloin ku tää tuli ja ostin käytettynä pari vuotta ilmestymisen jälkee. Oli kyllä tosi hyvä peli ja graffat on ehdottomasti ps2 parhaimmistoa.

Käyttäjän Oselot kuva
Oselot

Oli tosiaan melkoinen ylläri tämä peli aikoinaan. Vähintään oman vuotensa yksi parhaista peleistä, yksi ps2 suosikeista minullakin. Harmi ettei yksikään myöhemmistä peleistä ole päässyt tämän tasolle. Tietenkin pari High Moonin tekelettä ovat aivan hyviä, muttei tätä tasoa todellakaan.

Käyttäjän Jedimindtrick kuva
Jedimindtrick

Peli jäi häpeäkseni aikoinaan kokematta ja olin jo unohtanutkin tapauksen, mutta tämän artikkelin myötä kävin pelin Amazonista tilaamassa.

Käyttäjän Alluxus kuva
Alluxus

Oli kyllä parhaimpia PS2-pelejä, mitä muistan!

Käyttäjän Kaze88 kuva
Kaze88

Loistava peli aikoinaan, parempi kuin Halo imo.

Käyttäjän Darker004 kuva
Darker004

On kyllä ihan mahtava peli. Onnistuin löytämään tämän kyseisen pelin vasta vanhemmalla iällä mutta se oli siitä huolimatta viihdyttävää pelattavaa. Suosittelen ehdottomasti kaikille transformers faneille.

Käyttäjän tsaarela kuva
tsaarela

Tämän pelin takia tuli ostettua PS2 aikoinaan.

Käyttäjän Eerie kuva
Eerie

Teknisesti erinomainen, mut ehkä vähän itseään toistava.