Klassikot saavat rinnalleen villiä voimaa: täysin uusi Street Fighter -taistelija paljastui / Uutiset / pelaaja.fi

Klassikot saavat rinnalleen villiä voimaa: täysin uusi Street Fighter -taistelija paljastui

20.07.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Capcom on tuonut julki kahdeksannen Street Fighter V -taistelijan. Uusin paljastettu hahmo on täysin uusi tuttavuus nimeltä Necalli, joka vaikuttaisi pelisarjan moniin muihin hahmoihin verrattuna olevan hieman tavanomaista villimpää sorttia.

Ensimmäisen silmäyksen Necalliin voi ottaa oheisella videolla. Sen kautta esille tuodaankin hahmon perusiskujen ohella sekä tämän maata järisyttävä V-Skill-isku että myös kyky muuttaa ulkomuotoaan. Muodonmuutoksen kautta Necalli voikin saada haltuunsa kokonaisen joukon uusia komboja.

Kaiken kaikkiaan Street Fighter V:stä on tarkoitus löytyä 16 taistelijaa, kun se julkaistaan ensi vuonna PlayStation 4:lle ja pc:lle. Lisäsissältöhahmoja peliin on tietysti myös suunnitteilla ja Capcom on luvannut, että ne kaikki tulevat olemaan pelaamalla ansaittavia.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän TumTum kuva
TumTum

No onpa vaan tekkenmäisellä tavalla ankea hahmo.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Tekken tai Street Fighter niin tämä hahmo on ankea. Tekkenissä on myös ei ankeita hahmoja.

Käyttäjän zappah kuva
zappah
Lainaus käyttäjältä TumTum

No onpa vaan tekkenmäisellä tavalla ankea hahmo.

Kaikilla mielipiteensä mutta ankeaksi tuota ei nyt voi sanoa kun on sen verran ylilyöty tämä(kin) hahmo. Itse taas en kyseisestä tavasta pidä ja Tekkenin tyypit iskee paremmin. Tosin ehkä ymmärsin väärin mitä tarkoitat ankealla.