Klassinen 80-luvun luolastoloikinta saa uuden osan PlayStation 4:llä / Uutiset / pelaaja.fi

Klassinen 80-luvun luolastoloikinta saa uuden osan PlayStation 4:llä

31.01.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Aina 80-luvun alkupuoliskolle juurensa venyttävä Spelunker-sarja on saamassa uuden osan Square Enixin julkaisemana. Japanissa tänä viikonloppuna järjestetyssä Tokaigi 2015 -tapahtumassa pelijätti julkisti PlayStation 4:lle yksinoikeudella matkalla olevan Minna de Spelunker Z:n.

Pelistä julkaistun ensimmäisen trailerin perusteella Spelunker Z pyrkii olemaan paikoin jopa erittäin uskollinen alkuperäiselle Spelunkerille. Pelin ulkoasu on toki uusittu vastaamaan enemmän nykypäivän standardeja, mutta edelleen kyseessä on perusteiltaan silti sivulta kuvattu luolastoloikinta. Jopa kuoleminen näyttää tapahtuvan loikinnan yhteydessä edelleen erittäin herkästi.

Spelunker Z:aa kehittää Spelunker HD:n aikoinaan PlayStation 3:lle tuonut Tozai Games. Peli tulee olemaan ilmaiseksi pelattava ja se tukee nettipeluuta.

Square Enix kiusoitteli aiemmin viikolla Spelunker Z:n julkistuksesta työnimeä Project CODE Z käyttäen. Peli on saamassa julkaisunsa Japanissa maaliskuussa, kun taas sen tuloa länteen ei ole toistaiseksi vielä vahvistettu.

Lähde: Square Enix, Gematsu

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Sitsor_Of_Makkaiver kuva
Sitsor_Of_Makkaiver

Vau.. Paljonko SONY makso tästäkin uutisesta?

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Pakko ostos.

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Oon usein miettinykki millainen peli toi mahtaa olla. Trophy guiden mukaan melkoisen vaikea.

Korjaus: Ei ookaan. Sekoitin tän Spelunkyyn.