Klassinen Angry Birds teki paluun kolmen vuoden kadotuksen jälkeen / Uutiset / pelaaja.fi

Klassinen Angry Birds teki paluun kolmen vuoden kadotuksen jälkeen

1.04.2022 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2
Angry Birds, Rovio, Rovio Classics, Unity, Suomi, mobiili

Suomalaispelitalo Rovio on tuonut alkuperäisen Angry Birds -pelin takaisin saataville. Tällä kertaa nimeä Rovio Classics: Angry Birds kantava teos on löydettävissä Google Playsta ja Applen App Storesta ja se kantaa 0,99 euron hintalappua.

Peli pyörii tällä kertaa Rovion oman pelimoottorin sijaan Unityn varassa, minkä voimin se on optimoitu toimimaan tämän päivän mobiililaitteilla. Sisällöltään sen olisi määrä sisältää tutut kentät ja salaisuudet, jotka löytyivät myös alkuperäisestä versiosta vuoden 2012 alussa. Aikoinaan mikromaksuna tarjottu Mighty Eagle on sekin mukana pakettia ilman lisäveloitusta.

Angry Birdsiä uudelleenrakentaessamme pidimme huolta alkuperäisen tuntuman säilyttämisestä. Tiedämme faniemme olevan tarkkanäköistä porukkaa, joten alkuperäisen pelattavuuden ja ulkoasun tavoittaminen oli tärkeää, vastaava tuottaja Sami Ronkainen toteaa.

Monet alkuperäiset Angry Birds -pelit katosivat saatavilta vuoden 2019 tienoilla. Syynä oli vanhojen versioiden jatkuvasti hankalammaksi ja työläämmäksi käynyt päivittäminen alati kehittyville mobiilialustoille.

Lähde: Rovio

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Hitman 47 kuva
Hitman 47

Eikö tästäkin ole jo yli 10 vuotta aikaa :D

Käyttäjän Izmou kuva
Izmou
Lainaus Hitman 47

Eikö tästäkin ole jo yli 10 vuotta aikaa :D

13 vuotta.