Klassinen Crazy Taxi saa jatkoa kannettavassa maailmassa / Uutiset / pelaaja.fi

Klassinen Crazy Taxi saa jatkoa kannettavassa maailmassa

17.03.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
8

Kolikkohalleissa ja Dreamcastilla uransa aloittanut Crazy Taxi -sarja saa jatkoa mobiililaitteilla. Kuluvan vuoden aikana iOS:llä ja Android-laitteille ladattavaksi on saapumassa Crazy Taxi: City Rush, joka on jälleen yksi ilmaiseksi ladattavaksi tehty tuotos.

Mobiililaitteita varten Crazy Taxi on muovattu nyt yksittäisillä kosketuksilla ohjattavaksi peliksi. Työn on tehnyt aiemminkin Segalle mobiilipelejä työstänyt Hardlight Studios, jolle apuaan on vastaavan tuottajan asemassa tarjonnut tällä kertaa alkuperäisen Crazy Taxin ohjannut ja tuottanut pelisuunnittelija Kenji Kanno.

– Olen erittäin innoissani voidessani jakaa ensimmäisiä tietoja Crazy Taxi: City Rushista. Olemme kehittämässä hauskaa peliä, joka vangitsee sisuksiinsa kaiken, mistä fanit pitivät alkuperäisessä pelissä, ja sulattaa ne yhteen useiden uusien ominaisuuksien kanssa luoden entistäkin fantastisemman ja mieleenpainuvamman kokemuksen, Kanno kuvailee Segan virallisessa blogissa.

Julkistusta Sega on tukenut tietenkin niin julkistustrailerilla kuin myös tarjoamalla alkuperäisen Crazy Taxin iOS- ja Android-versiota pelaajille rajoitetun aikaa ilmaiseksi. Ohessa myös vielä YouTube-kanava 148Appsin saamaa pelikuvaa City Rushista.

Lähde: Sega Blog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Lordo kuva
Lordo

Crazy taxi oli aivan surkea peli jo saapuessaan PS2:lle. Vihasin sitä.

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Ios ei ole kannettava laite, vaan mobiili laite! Vita ja 3ds on kannettavia PELI laitteita.

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu
Lainaus käyttäjältä kurrinen123

Ios ei ole kannettava laite, vaan mobiili laite! Vita ja 3ds on kannettavia PELI laitteita.

Mobiililaite ei ole kannettava laite? Nyt alkoi särkeä päätä. Tiedäthän mitä sana "mobiili" tai "mobile" ylipäätänsä tarkoittaa?

Käyttäjän Eerie kuva
Eerie
Lainaus käyttäjältä Lordo

Crazy taxi oli aivan surkea peli jo saapuessaan PS2:lle. Vihasin sitä.

No, pelin PS2-porttaus olikin huono. Crazy Taxi on kuitenkin loistava peli.

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi
Lainaus käyttäjältä kurrinen123

Ios ei ole kannettava laite, vaan mobiili laite! Vita ja 3ds on kannettavia PELI laitteita.

ja mitäköhän sana mobile on suomeksi? hidas olin, sen siitä saa kun alkaa vastailemaan ja selaa toisia välilehtiä samalla.

Käyttäjän CM761 kuva
CM761

No tämä oli kyllä yllätys! Crazy Taxi kuuluu itsellä niiden kulttipelien joukkoon, joita on aina silloin tällöin pakko päästä pelaamaan uudestaan. Trailerin perusteella näyttää ihan mukiinmenevältä, vaikka ei "kunnon" peli olekaan. Vähän vain mietityttää ovatko lisensoineet All I Wantin uudelleen... *gulp*

Käyttäjän Seke kuva
Seke

Crazy Taxi oli ensimmäinen pelini Dreamcastilla ja varsin mainiota viihdettä. Latasin pelin hiljattain myös iPhonelle mutta peli on harmillisesti lähes pelikelvoton surkeiden kontrollien takia :/

Kosketusnäytöllä on vaan mahdotonta saada edes jotenkuten kelvollista ohjaustuntumaa aikaiseksi...

Käyttäjän Super Meat Boy kuva
Super Meat Boy (ei varmistettu)

The Simpsons Hit & Run art style