Klassinen Dragon Quest VIII suuntaa vihdoin 3DS:lle / Uutiset / pelaaja.fi

Klassinen Dragon Quest VIII suuntaa vihdoin 3DS:lle

13.05.2015 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
3
Klassinen Dragon Quest VIII suuntaa vihdoin 3DS:lle

PlayStation 2:n lähes yleissivistykseen kuuluva roolipeliklassikko Dragon Quest VIII: Journey of the Cursed King tekee vihdoin tuloaan varsinaisille käsikonsoleille.

Euroopassa vuonna 2006 alun perin julkaistu peli ahdettiin jo viime kesänä taskumuotoon mobiilialustoille, ja se saadaan nyt paranneltuna versiona Nintendo 3DS:lle ainakin Japanissa. Uusi käsikonsoliversio tulee jollain tapaa tukemaan 3DS:n sosiaalisia StreetPass-toimintoja.

Uusien hahmojen ja ennennäkemättömien juonikuvioiden lisäksi Dragon Quest VIII:tä on ehostettu 3DS:llä uudella, täydellä ääniraidalla ja Tokyo Metropolitan -sinfoniaorkesterin nauhoittamalla taustamusiikilla.

Dragon Quest VIII:n 3DS-versio julkaistaan Japanissa 27. elokuuta. Mahdollisesta länsijulkaisusta ei vielä ole ollut puhetta, mutta ainakin pelin mobiiliversiot rantautuivat vuorollaan myös Eurooppaan.

Lähde: Dragon Quest VIII, Gematsu

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Mavors kuva
Mavors

Pitihän se arvata. Juuri kun 3DS:n myin pois, tämä tieto tulee. Noh, ei voi minkään. En ala ostamaan konsolia tämän takia :D Toivoa voi että tulee vielä Vitalle.

Käyttäjän JetRam kuva
JetRam

Mahtava uutinen, pääseepähän tähänkin tutustumaan jos ja kun saapuu tännekin päin. Ysin ja vitosen kautta tullut sarjaan nyt tutustuttua, vaikken ole niitäkään kerennyt läpi pelata :D

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

PS Vita versio vois semisti kiinnoataa. Vaikka 3DS:kin löytyy, mutta sillä älyttömän epämukava pelata joten tämmösiä rpg:eitä en edes harkitse sille. Mikä on toisaalta sääli koska vehkeelle olisi vaikka mitä helmiä.