Klassinen Driver-sarja lähtee hämmentävään suuntaan uudella pelillä / Uutiset / pelaaja.fi

Klassinen Driver-sarja lähtee hämmentävään suuntaan uudella pelillä

19.03.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

Ubisoftin hallinnassa viimeiset vuodet ollut Driver-ajopelisarja on saamassa huhtikuussa uuden osan. Tulossa ei ole kuitenkaan aivan tavanomainen Driver-kokemus, sillä uusi peli vaihtaa autot hieman Hydro Thunder -mallisiin kilpaveneisiin.

Driver: Speedboat Paradiseksi kutsuttua uutukaista on kehitelty niin kännyköitä kuin tablettejakin varten. Tyylillisesti se tulee tarjoamaan erinäisin kustomointimahdollisuuksin varustettua kilpa-ajelua, joskin pelin tarinassa piisaa myös rikollisia ja poliiseja.

Speedboat Paradise on vähin äänin ollut jo tovin aikaa testattavissa Uudessa-Seelannissa ja Australiassa. Valmistuessaan se tulee olemaan kaikkien pelattavissa ilmaiseksi.

Lähde: Polygon

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Rabbitman kuva
Rabbitman

Onneksi tämä onkin vain kännykkäpeli.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Eikö saisi vielä vähän lähemmäs tuota paattia että näkisi entistä vähemmän itse rataa? No, eipä tämä kiinnosta muutenkaan että peittäköön vaikka koko puhelimen näytön.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Olin aivan älyttömän innoissani uudesta vesikaahailusta (genren paras edelleen Wave Race 64) kunnes luin sanat kännykät ja tabletit. Oikeana pelinä oikealla pelikoneella olisi kiinnostanut satalasissa! Vittu.

Käyttäjän brainz80 kuva
brainz80

IMAGE(http://img1.wikia.nocookie.net/__cb20141207005344/ssb/images/6/60/Facepalm.png)