Klassinen farmarielämä kutsuu taas kesällä – Story of Seasons: Friends of Mineral Town päivättiin / Uutiset / pelaaja.fi

Klassinen farmarielämä kutsuu taas kesällä – Story of Seasons: Friends of Mineral Town päivättiin

20.03.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1
Harvest Moon, Story of Seasons, Friends of Mineral Town, Marvelous, julkaisupäivä, 10. heinäkuuta,

Länsimaissa nykyisin Story of Seasons -nimellä kulkeva alkuperäinen Harvest Moon -sarja palaa Eurooppaan taas heinäkuun 10. päivä. Pelitalo Marvelousin toimesta julkaisunsa näkee Switchillä tuolloin Story of Seasons: Friends of Mineral Town, joka on uusioversio alkujaan Game Boy Advancelta tutusta samaa lisänimeä kantaneesta Harvest Moon -pelistä.

Uusioversio on rakennettu alusta alkaen uusiksi ja hyödyntää näin esimerkiksi kolmiulotteista grafiikkaa. Lintuperspektiivi on yhä kuitenkin ennallaan, eikä perusidea oman farmin huolehtimisesta ole unohtunut mihinkään monista elämäsimulaatioelementeistä nyt puhumattakaan. 

Japanissa uusi Friends of Mineral Town ilmestyi viime lokakuussa. Pohjois-Amerikkalainen versiokin on vielä tulossa, mutta sillä ei ole vielä omaa päiväystään.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Ervo kuva
Ervo

Remasterin remasteria, GBA-versiota emuloin muinaisina aikoina ja muutama vuosi sitten pelasin Back to Nature PS1-mallia Vitalla. Kauniisti ilmaistuna aika basic graafinen luuksi tällä tuoreimmalla.

Nostoja