Klassinen Goku ja Vegeta liittyvät Dragon Ball FighterZ -taisteluun / Uutiset / pelaaja.fi

Klassinen Goku ja Vegeta liittyvät Dragon Ball FighterZ -taisteluun

22.07.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0

Dragon Ball FighterZin kaksi seuraavaa lisäsisältötaistelijaa ovat astuneet parrasvaloihin. Pelin julkaisussa ilmenneiden vuotojen mukaisesti uudet taistelijat ovat klassinen Goku ja Vegeta, jotka super saiyan -voimiensa sijaan tyytyvät taistelemaan perusmuodoissaan.

Hahmoista perus-Vegeta luottaa erikoishyökkäyksien osalta Galick Gun- ja Galaxy Breaker-säteisiin, kun klassisella Gokulla on halussaan kaioken-tekniikka sekä hidas mutta voimakas Spirit Bomb. Kaiokenin aktivointi antaa Gokulle mahdollisuuden tehdä aggressiivisempia ketjuhyökkäyksiä, minkä lisäksi tämän voimat moninkertaistuvat, jos tämän liittolaiset on kukistettu.

Kuvia hahmoista on löydettävissä alta.

Niin Gokun kuin Vegetan on tarkoitus ilmestyä myyntiin elokuun aikana. Hahmot ovat osa pelin 35 euron kausikorttia, joskin ne ovat ostettavissa myös viiden euron kappalehintaan.

Neljä aiempaa Dragon Ball FighterZiin saatua taistelijaa ovat olleet Bardock, Broly, Fused Zamasu ja  Vegito. Vuotojen perusteella vielä sekä Friezan veli Cooler että Android 17 olisivat liittymässä ajan myötä mukaan taisteluun.

Lähde: Bandai Namco (Facebook), Gematsu

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.