Magic: The Gathering jatkaa videopelimuodossa – ilman Pleikkareita / Uutiset / pelaaja.fi

Magic: The Gathering jatkaa videopelimuodossa – ilman Pleikkareita

11.04.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
5

Wizards of the Coastin monia inspiroinut korttipeli Magic: The Gathering on jatkamassa voimallisena videopelien maailmassa. Tulevaa kesää varten peliyhtiö on valmistellut Magic 2015: Duels of the Planeswalkersia, joka on järjestyksessään jo viides Duels of the Planeswalker -sarjan osa.

Myös uusimman pelin takaa löytyy brittiläinen Stainless Games, joka on työskennellyt sarjan parissa aina sen ensimmäisestä osasta lähtien. Sarjalle tyypilliseen tapaan uuden osan on tarkoitus viedä varsinkin Duels of the Planeswalkersin tarjoamaa korttipakkojen rakentelua monipuolisempaan suuntaan, joskin teeman osalta Magic-pelaajille tuttu Garruk Wildspeaker -hahmo on nostettu nyt myös tavalla jos toisella jalustalle.

Magic 2015 on ensimmäinen uuden sukupolven konsolilaitteistolla nähtävä Magic-peli. Hieman yllättäen sitä ei kuitenkaan olla tuomassa ollenkaan PlayStation 4:lle tai edes PlayStation 3:lle. Saapuessaan peliä päästään pelaamaan vain Xbox Onella, Xbox 360:llä, pc:llä ja iOS-, Android- sekä Kindle-laitteilla.

Lähde: Wizards of the Coast

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän YritaEdes kuva
YritaEdes

Ainoa mikä tässä kiinnostaaa on mahdolliset fyysiset kortti promot. 2014 version ostin pitkälti sen takia.

Käyttäjän mur72 kuva
mur72

2014 oli aika saakelin surkea aiempiin verrattuna. Pulmia lukuunottamatta se oli täysin nyypille tehty. Monodekit on tylsiä.

Käyttäjän Jester kuva
Jester

Lisää magic loistavaa ja vielä vihreät hyvin esillä :D Mikä tossa 2014 muka niin surkeaa on. Netissä se on ainakin vaikea. En nyt ole pelannut pitkään aikaan, mutta ärsyttävän ylivoimainen oli alussa ainakin se vihreiden anhilator pakka. Kaikki veti sillä. Tähänkin on jo tullut lisää dlc, pitäisi varmaan pelailla taas.

Se pakan rakennus moodi on 2014 tosi kiva, mutta ne saisi kyllä kehittää sitä eteenpäin hurjasti. Ja en todallakaan osta leikki boostereita oikeella rahalla. Mielummin sitten ostaa oikeita boostereita. Ei mitään mikromaksuja tähän.

Lainaus käyttäjältä mur72

2014 oli aika saakelin surkea aiempiin verrattuna. Pulmia lukuunottamatta se oli täysin nyypille tehty. Monodekit on tylsiä.

Onhan tossa paljon moniväri pakkoja ainakin jos ostaa hurjan "kalliin" dlc paketin, ja niitäkin on muistaakseni 2kpl.

Käyttäjän Core kuva
Core

Hienoa! Itse en ole juuri ikinä tällaisista välittänyt, mutta pari kaveria on kovia Magic-ihmisiä (juurikin konsolilla, ei oikeasti). Kiva nähdä että tulee kanssa Onelle, kuitenkin aika vankka kannattajakuntansa tälläkin peli"sarjalla".

Käyttäjän ttgreat kuva
ttgreat

Kesän odotetuin peli!