Klassinen Plants vs. Zombies nyt saatavilla ilmaiseksi / Uutiset / pelaaja.fi

Klassinen Plants vs. Zombies nyt saatavilla ilmaiseksi

10.05.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
6

Electronic Artsin maaliskuussa lanseeraama Talo tarjoaa -ohjelma on saanut jatkoa pelipalvelu Originissa. Aina kuluvan kuun 29. päivään saakka palvelun käyttäjät voivat käydä lataamassa itselleen nyt Popcapin Plants vs. Zombies: Game of the Year Editionin Windows- tai OS X -version ilman, että heidän tarvitsee maksaa pelistä pennostakaan.

Pelin lataamisen mahdollistavalle tuotesivulle voi päästä käsiksi vaikkapa tämän linkin takaa. Normaalisti Plants vs. Zombies kustantaisi palvelussa 4,90 euroa.

Aiemmin viime kuussa pelaajilla oli mahdollisuus latailla itselleen ilmaiseksi alkuperäinen Dead Space.

EA on antanut ymmärtää, että ilmaisia pelejä nähtäisiin Originissa vielä tulevaisuudessakin. Ainakin toistaiseksi se on halunnut pitää vielä pientä salaperäisyyttä kuitenkin mukana ohjelmassaan, sillä yhtiö ei varsinaisesti paljasta aina heti suoraan, milloin mikäkin ilmainen peli saapuu jakeluun.

Lisätietoja Talo tarjoaa -ohjelmasta voi lukaista Originin kotisivuilta.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Juu, latasin jo eilen. :D Toimii hyvin surkeella koneellani.

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax

Uutisoikaas jatkossakin nämä kaikki talo tarjoaa -tarjoukset, ei tarvi erikseen käydä Originin sivulla sitä varten.
Lyödäänkö vetoa että seuraava peli on Mirror's Edge tai Burnout Paradise?

Käyttäjän MonsteriKala kuva
MonsteriKala

EA:lla on näköjään tajuttu että käyttäjille kannattaa tarjota kepin sijaan porkkanaa. Näitä ilmaisjakeluita on uutisoitu kaikkialla, mikä tuo palvelulle uusia käyttäjiä ja parantaa Originin imagoa ihmisten keskuudessa. Lisäksi uudet käyttäjät tekevät tunnuksensa vapaaehtoisesti mikä poistaa palvelun käytöstä aiheutuvan ärsytyksen.

Origin tuntuu vieläkin aika turhalta palvelulta Steamin rinnalla mutta ainakin se on kehittymässä koko ajan parempaan suuntaan. Kun vielä saataisiin ilmaisjakoon pelejä joita ei ole Humble Bundlessa jo jaettu vähän aikaa sitten puoli-ilmaiseksi.

Käyttäjän jokunen1 kuva
jokunen1

Hyvä EA

Käyttäjän Provenmental kuva
Provenmental
Lainaus käyttäjältä Marioysikax

Uutisoikaas jatkossakin nämä kaikki talo tarjoaa -tarjoukset, ei tarvi erikseen käydä Originin sivulla sitä varten.
Lyödäänkö vetoa että seuraava peli on Mirror's Edge tai Burnout Paradise?

Mirror's Edge voisi olla siinä mielessä hyvä veto, että sillä saataisiin heräteltyä tietoisuutta tulevan jatko-osan suhteen, jottei kävisi niinkuin ensimmäisen osan kohdalla: peli oli hyvä, mutta kukaan ei ostanut. Mielestäni kyseinen peli oli todella hyvä, vaikkei toki täydellinen, ja odotankin jatkoa innolla :)

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax
Lainaus käyttäjältä Provenmental

Mirror's Edge voisi olla siinä mielessä hyvä veto, että sillä saataisiin heräteltyä tietoisuutta tulevan jatko-osan suhteen, jottei kävisi niinkuin ensimmäisen osan kohdalla: peli oli hyvä, mutta kukaan ei ostanut. Mielestäni kyseinen peli oli todella hyvä, vaikkei toki täydellinen, ja odotankin jatkoa innolla

Mirror's Edge on myös peli jota on jaettu monta kertaa 2€ hintaan steamissa ja oli myös origin bundlessa mukana. Samoin tuo Burnout, siksi hieman arvuuttelin että pakko olla seuraavana, koska saavat silloin vähiten tappiota. Jos oikein yllättävät voi Dead Space 3 olla myös mahdollinen, koska moni sen suosiolla jätti mikromaksujen takia ostamatta ja juuri samaisilla maksuilla saisivat nyhdettyä jokusen euron ilmaisjakelustakin.

Mirror's Edge on tosin siitä erittäin hieno peli että se on ikääntynyt aivan järkyttävän hyvin. Tekstuureihin ja valaistukseen on käytetty enemmän aikaa mitä polygoneihin jolloin 4K resoluutiolla pelatessa ei uskoisi ihan viittä vuotta vanhaksi peliksi:
http://www.pcgamer.com/2014/04/07/4k-screenshot-showcase-mirrors-edge/
http://i3.minus.com/ibt62KIaGQBPVP.png
Itse viimeksi pelasin 3D näytöllä ja virtuaalitodellisuudellehan tuo on melkein kuin luotu.

Kunhan seuraavaan osaan lisäävät sen FOV säätimen niin useampi ihminen voisi sitä pelata oksentamatta.

Nostoja