Klassinen Pokémon-keräilykorttipeli saapuu iOS-laitteille / Uutiset / pelaaja.fi

Klassinen Pokémon-keräilykorttipeli saapuu iOS-laitteille

17.08.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Rakastettujen taskuhirviöiden pohjalta rakennettu Pokémon-keräilykorttipeli on saapumassa digitaalisessa muodossa iPadeille. Pokémon Company esitteli iOS-versiota ensimmäistä kertaa yleisölle tänä viikonloppuna osana Washington D.C:ssä järjestettyjä Pokémon-pelien MM-kisoja.

Game Informerin saamien ensitietojen perusteella iOS-versio on mobiilimuotoon käännetty versio jo Windowsille ja Macille saatavilla olevasta ilmaiseksi pelattavasta Pokémon Trading Card Online -pelistä. Tableteilla peli on näin ollen tukemassa pc:llä luotuja käyttäjätilejä. Oletettavasti iPad-versio tukee samalla myös mahdollisuutta hankkia uusia kortteja joko niitä ostamalla tai syöttämällä peliin fyysisten Pokémon-korttien mukana saapuvia koodeja.

Läpsimään virtuaalisia Pokémon-lappuja pitäisi päästä iPadeilla vielä tämän vuoden aikana.

Tänä syksynä Pokémon-keräilykorttipeli täyttää jo täydet 18 vuotta. Game Boyn alkuperäisiä Pokémon-seikkailuja seurannutta korttipeliä julkaisi lännessä pitkään Magic: The Gatheringista tuttu Wizards of the Coast. Reilun kymmenen vuoden ajan korteista ovat olleet nyt maailmanlaajuisesti kuitenkin vastuussa Nintendo ja Pokémon Company itse.

Lähde: Game Informer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän realOG kuva
realOG

Näin unta tästä

Käyttäjän CM761 kuva
CM761

Mielestäni on erittäin hyvä taktiikka Nintendolta jakaa mahdollisimman monia "pienpelejä" mobiililaitteille ja yrittää nostattaa imagoaan ja brändiään. Tämä kyseinen tekele on vielä kaiken kukkuraksi melko laadukas ja sopii kannettavalle laitteelle kuin Chansey PokéCenteriin. Joskus kun tuota itse kokeilin niin hämmästyin kuinka hyvin tasapainotettu ja sulava se oli noin vähän mainostetuksi peliksi.

Nostoja