"Klassinen" RollerCoaster Tycoon saapui mobiililaitteille / Uutiset / pelaaja.fi

"Klassinen" RollerCoaster Tycoon saapui mobiililaitteille

22.12.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Atari on tuonut jälleen yhden RollerCoaster Tycoon -pelin markkinoille. Yhtiön viimeisin julkaisu on Android- ja iOS-laitteilla pelattava RollerCoaster Tycoon Classic, jonka sisältö ja ominaisuudet perustuvat pääasiallisesti pc:n kahteen ensimmäiseen RollerCoaster Tycoon -peliin.

Mobiililaitteilla aiemmin nähdystä RollerCoaster Tycoon 4 Mobilesta poiketen Classic ei ole enää mikromaksuvetoinen ilmaispeli, vaan se on ladattavissa seitsemää euroa vastaan. Peliin myydään kyllä kolmea lisäsisältöpakettia, joista kaksi lisäävät peliin uusia skenaarioita ja rakennelmia. Kolmas mahdollistaa vastaavasti omien vuoristoratojen ja skenaarioiden luonnin sekä jakamisen.

Aiemmin marraskuussa Atari julkaisi virallisesti pc:lle myös RollerCoaster Tycoon Worldin, joka ei misään vaiheessa kehitystään herättänyt kuitenkaan suuresti luottamusta lopputuloksen suhteen. Se onkin jäänyt lopulta huomiossa varsin vahvasti samoihin aikoihin ilmestyneen Planet Coaster -huvipuistosimun jalkoihin.

Lähde: Google Play, iTunes

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Majur1 kuva
Majur1

Täähän oli mukava yllätys! RCT1 oli oman lapsuuteni lempipelejä :) Joku lite/demoversio saisi olla, kun ei oikein mitään arvostelujakaan löytynyt netistä. Onkos kukaan vielä testannut miten homma toimii täppäillen? Pelaajakaan ei varmaan mitään miniarvostelua aio tehdä? Sinänsä maksumalli ja itse peli on varmastikin hyvä, mutta mietityttää miten tuo näytön hiplailu sitten vertautuu hiireen ja millainen UI-pelissä muutenkin on.

Käyttäjän Majur1 kuva
Majur1

Pistin nyt kokeiluun tämän sitten eilen, kun kuulin että Play-kaupassakin on joku "Hyvitys"-systeemi. Tämän pelin kohdalla, ei kyllä tarvitse turvautua siihen. Aivan loistava peli edelleen näiden kaikkien vuosien jälkeen ja homma toimii todella hyvin 10 tuumaisella tabletilla. Ehkä pienellä kännykän näytöllä homma voisi olla hankalampaa, mutta tabletille voin ainakin varauksetta peliä suositella. UI:ta ja toimivuutta on tehty täppäilylle sopivammaksi ja ei ole itselleni tullut vielä yhtään sellaista hetkeä vastaan, että olisin halunnut hiiren käteeni. Monessakin määrin tuo on jopa intuitiivisempaa noin. Toivottavasti tätä nyt vain ostetaan, sillä jos ei, niin se vaan kertoo julkaisijoille siitä, että tämäkin peli olisi pitänyt pilata mikromaksuilla. Pelin laadusta tämän menestys ei ainakaan ole kiinni. Jos yhtään nostalgiahammasta kolottaa tai tekee yksinkertaisesti mieli loistavaa täppäilypeliä, niin 7 euroa ei todellakaan ole paha hinta tuosta. Lisäosia tuskin tarvinnee ostella, sillä kenttiä on ihan hullusti tuossa jo ennestään.

Ps. Estääkö tuo robottitarkistus vai mikä mobiilisivulta lähetetyt viestit?

Nostoja