Klassinen roolipelisarja heittäytyy PS4:llä toiminnalliseksi lokakuussa

Dragon Quest -sarja heittäytyy toiminnalliseksi lokakuussa Dynasty Warriors -henkisen Dragon Quest Heroesin saapuessa Eurooppaan.

3.6.2015 20:14

Square Enix on saanut vahvistettua julkaisupäivän Dragon Quest Heroes: The World Tree’s Woe and the Blight Below -pelilleen. Yhteistyössä Koei Tecmon ja Omega Forcen kanssa rakennettu PlayStation 4:n toimintaeepos aloittaa vihollismassojen kaatamisen Euroopassa 16. lokakuuta.

Vanhalla mantereella pelistä tuodaan myyntiin parikin erilaista versiota. Heti Dragon Quest Heroesin julkaisun alla pelistä tullaan kaupittelemaan niin sanottua Day One Editionia, jolla peruspeliin saa joukon limahirviöteemalla kyllästettyjä lisävarusteita. Vuorostaan vain ja ainoastaan Square Enixin verkkokaupasta hankittavalla The Slime Collector’s Editionilla itse pelin kylkiäiseksi on mahdollista hankkia lisäksi myös Slime-pehmolelu, -avaimenperä ja -avainnauha sekä läjä muita ylimääräisiä pelin sisäisiä lisävarusteita.

Jos tiedossa ei vielä ollut, on Dragon Quest Heroes eräänlainen Dragon Quest -roolipelisarjan hirviöitä ja hahmoja Dynasty Warriors -tyyliseen toimintaan ujuttava peli. Tuotos on ollut kotimaassaan Japanissa jo niin suosittu, että hyvin nopeasti sen alkuperäisen julkaisun jälkeen pelille vahvistettiin jo jatko-osa.

Lähde: Square Enix

Lisää luettavaa