Klassinen Snake palaa Metal Gear Solid V: Ground Zeroesiin - vain PlayStationilla / Uutiset / pelaaja.fi

Klassinen Snake palaa Metal Gear Solid V: Ground Zeroesiin - vain PlayStationilla

15.11.2013 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
10

Metal Gear Solid V: Ground Zeroes saa yksinoikeussisältöä PlayStation-konsoleilla. Sonyn ja Spike TV:n PlayStation 4:n Yhdysvaltain julkaisutilaisuudessa vahvistettiin, että Ground Zeroesin PS4- ja PS3-versiot saavat ylimääräisen Déjà Vu -tehtävän.

Déjà Vu -tehtävässä pelaajat pääsevät ohjaamaan "klassista Snakea", eli ensimmäisen PlayStationin alkuperäisestä Metal Gear Solidista tuttua Solid Snake -hahmomallia. Retroa kerrakseen.

Tehtävään lupaillaan viittauksia alkuperäiseen peliin, ja tuoreessa trailerissa nähdäänkin muun muassa tuttuja elementtejä, kuten Hind D -helikopteri, Next Generation Special Forces -joukon jäseniä sekä pelissä panttivankina pidetty hahmo Donald Anderson.

Metal Gear Solid V: Ground Zeroesin pääpelissä vuorostaan seurataan Solid Snaken geneettisen isän Big Bossin taipaleita 1970-luvulla. Se on lyhyempi maistiainen varsinaiselle pääpelille, Metal Gear Solid V: The Phantom Painille.

Ground Zeroes julkaistaan keväällä PS4:n ja PS3:n lisäksi Xbox Onella ja Xbox 360:lla.

Lähde: Konami

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Gasoil kuva
Gasoil

Eiköhän tämäkin ole vain ajallinen yksinoikeus...

Käyttäjän Substance kuva
Substance

Playstation 4 Metal Gear Solidu Bunduru!?

Käyttäjän Tunna kuva
Tunna

No olisivat nyt kertoneet jotain järkevää. Tosi hauskaa pelata jollain "retro" hahmomalleilla

Käyttäjän zappah kuva
zappah

No ompa taas hyödyllistä lisäsisältöä. Ei paljoa itseäni lämmitä kaiken maailman skinit. Tosin tuo itse tehtävä voi olla ihan kiva lisä. Toisaalta taas jos on samaa tasoa Tomb Raiderin "lisätehtävän" kanssa niin aika turha, melkein kosmeettinen lisä. Pelattavaa oli ehkä pari minuuttia.

Käyttäjän Ville Arvekari kuva
Ville Arvekari

Saattaa olla klassinen hahmomalli, muttei klassinen ääni...

Käyttäjän ouroboros kuva
ouroboros

Kojima! Uutta tehoa saadaan uusien konsolien myötä niin herra laittaa hahmomalleja ykköspleikkarilta. :D Mahtavuutta.

Sisällöstä nyt en sitten tiedä, samapa tuo.

Käyttäjän Waris kuva
Waris
Lainaus käyttäjältä Ville Arvekari

Saattaa olla klassinen hahmomalli, muttei klassinen ääni...

Jep, itse mietin samaa. Ei hirveästi vanhat hahmomallit lämmitä, kun Kiefer siellä joka tapauksessa örisee.

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

Onneksi pelintekijät eivät ole niin tyhmiä, että mitään hyvää ja järkevää sisältöä laittaisivat exclusiivimuurin taakse. Hyvänä esimerkkinä tulee heti mieleen Far Cry 3:n The Lost Expedition lisäri VAIN ENNAKKOTILAAJILLE! Delsu koostui muutamasta eri puolille saarta ripotellusta kentästä, joissa kunnon open world-pelin tyyliin pelaaja ahdettiin yhteensä vajaaksi tunteroiseksi juoksemaan läpi noin kaksi metriä leveitä tunneleita ja koska idea ei vielä tällaisenaan kuulostanut tarpeeksi paskalle, niin päälle lyötiin vielä aikaraja, jonka puitteissa tunnelin toiseen päähän pitäisi selvitä. Oli suoraan sanottuna niin huono, että melkein kadutti, kun ostin sen ylijäämälimited editionin normaaliversion sijasta, vaikka muuten samanhintaisia olivatkin.

Itsekin ostan tuon kyllä uudelle tai vanhalle pleikkarille riippuen siitä katsonko uuden vielä ostamisen arvoiseksi, mutta silti toivon, ettei tuo laatikkoukko tule ainakaan kesken pelin siihen ruudulle pomppimaan, vaan on vain joku päävalikosta avattava bonuskenttä. Onhan Kojima tunnettu kummallisuuksistaan, mutta tuota en kyllä näe mitenkään kovin hauskana tai muutenkaan pelikokemusta parantavana ideana. Pikemminkin päinvastoin.

Käyttäjän DittoDude kuva
DittoDude

Koko peli Pleikan yksinoikeudeks ja Hayter edes tohon Snaken ääneks ni peli ei vois olla parempi

Käyttäjän zappah kuva
zappah
Lainaus käyttäjältä DittoDude

Koko peli Pleikan yksinoikeudeks ja Hayter edes tohon Snaken ääneks ni peli ei vois olla parempi

Aiemmin kommentissasi oli sentään vähän järkeä mutta nyt ei senkään vähän vertaa. Miten peli voisi parantua jos se nyt, kun sitä on koko ajan tehty multiplattariksi, muutettaisiinkin yksinoikeudeksi. Tämä on taas näitä fanipoitsu-juttuja, joita normaaleilla rattailla käyvät ihmiset eivät vain voi tajuta.