Klassinen superpomo Ruby Weapon vaihtaa Final Fantasy VII:n pian Final Fantasy XIV:ään – suurpäivitys sai trailerin / Uutiset / pelaaja.fi

Klassinen superpomo Ruby Weapon vaihtaa Final Fantasy VII:n pian Final Fantasy XIV:ään – suurpäivitys sai trailerin

8.02.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1
Final Fantasy VII, Final Fantasy, Final Fantasy XIV, Shadowbringers, Ruby Weapon, Echoes of a Fallen Star, FFXIV, MMO, päivitys,

Final Fantasy XIV: Shadowbringers jatkaa taas uusien haasteiden tarjoamista 18. helmikuuta alkaen, kun sen seuraava isompi päivityskokonaisuus Echoes of a Fallen Star tuodaan peliin.

Luvassa on taas niin lisää tarinatehtäviä, luolastoja kuin uusia pomotaistelujakin, jostaa yksi esittelee Final Fantasy XIV:ään oman version Ruby Weaponista.  Uudella trailerilla päivityksen tarjonnasta on saatu videonäyte, jossa vanha superpomo pääsee sekin vauhtiin.

Ruby Weapon on alkujaan tuttu Final Fantasy VII:stä, johon se lisättiin ennen pelin länsimaalaista julkaisua vapaaehtoisena taisteluna. Toinen vastaavanlainen superpomo pelissä oli Emerald Weapon. Varsinainen Weapon-vihollistyyppi juontaa alkujaan juurensa Final Fantasy VI:een, joskin Final Fantasy II:n uusioversoihin on myöhemmin ujutettu mukaan oma versionsa Ultima Weaponista.

Trailerin ohella päivityksen antiin on mahdollista tutustua sille omistetuilla kotisivuilla.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Nelia19 kuva
Nelia19

WoWin kompuroidessa FFXIV on kiinnostanut yhä enemmän ja enemmän, ja tämä komea traileri kyllä vain lisää vettä myllyyn.

Nostoja