Klassiset Mega Man -pelit saapuivat mobiililaitteille – eivätkä ne kehuja kerää / Uutiset / pelaaja.fi

Klassiset Mega Man -pelit saapuivat mobiililaitteille – eivätkä ne kehuja kerää

8.01.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

Nintendo Entertainment Systemin kuusi klassista Mega Man -peliä ovat saapuneet ostettavaksi Android- ja iOS-laitteille. Mega Man Mobile -lisänimellä varustettuihin uusiojulkaisuihin ei välttämättä kannata koskea kuitenkaan sillä kuuluisalla pitkällä tikullakaan, sillä raporttien mukaan klassikoiden uusimmat käännökset ovat siitä heikommasta päästä.

Mega Man Mobile -pelien ongelmista suurin tulee räikeästi esiin jo niiden trailereista. Pelien ruudunpäivitys ei ole nimittäin alkuunkaan sitä, mitä tarkkuutta vaativilta NES-klassikoilta sopisi nykyvehkeillä odottaa. Käännösten emulaatio ei ilmeisesti ole ollut erityisen ystävällinen myöskään esimerkiksi pelien äänimaailmalle.

Kutakin peliä Capcom on kaupitellut kahden euron kappalehintaan.

Lähde: Kotaku, Polygon, Ars Technica

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Mikä yllätys! Edelleenkin odotan sitä PS4-kokoelmaa fyysisesti Capcom! Päätitte lopulta julkaista Resident Evil 4-6 fyysisesti täällä PS4:lle, niin miksei sitä Mega Man -kokoelmaakin?

Käyttäjän Joku Sankari kuva
Joku Sankari

Edelleenkin vähän katkera että joiduin käyttämään 60e kultaiseen Megaman amiiboon, koska hahmo tulee vain fyysisen 3DS-version mukana, jota ei julkaistu Euroopassa, eli peli ei toimi koneessani mutta ompahan komea laatikko hyllyssä. Pelimiesliike olisi vain tehdä uusi Megaman ja näyttää Mighty Number 9:lle kuinka se pitäisi tehdä, mutta tuskin siitäkään mitään hyvää tulisi. Antaa toisen levätä rauhassa jo.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Itse ajattelin että tämä on täyttä tuskaa kosketusnäytöltä pelattaessa mutta ei tuo nyt ihan täyttä sontaa sen osalta välttämättä olisikaan ollut. En silti lähtisi mitään Megamania edes yrittämään, sillä sen verran tarkkaa ohjausta nämä pelit vaativat. Itse en pääse edes ohjaimella näitä läpi, niin kuka hullu haluaa edes yrittää kosketuksella?

Käyttäjän Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragung kuva
Rindfleischetik...

Miksei tästä tullut koskaan fyysistä kopiota Eurooppaan? Olisin halunnut ostaa tämän käsikonsolille, mutta se fyysisen kopion puute ja Vitan jättäminen täysin paitsioon sai harkitsemaan uudelleen. En taida jaksaa hankkia.

Nostoja