Klassisia Pokémon-seikkailuja ikuistetaan taas animaatiomuotoon – tältä näyttää Pokémon Generations

Uusi Pokémon-animaatiosarja saapuu tarjoamaan uutta näkökulmaa klassisten Pokémon-pelien tapahtumille.

13.9.2016 21:30

Uusi Pokémon-animaatiosarja on tekemässä tuloaan taskuhirviöiden viralliselle YouTube-kanavalle. Syyskuun 16. päivä alkunsa saa Pokémon Generations, jonka on tarkoitus tarjota uutta näkökulmaa klassisten Pokémon-roolipelien erilaisiin tapahtumiin.

Animaatiosarjan julkistustrailerin perusteella 18 jaksosta koostuvalta Pokémon Generationsilta on odotettavissa muun muassa tapahtumia, joita ei ole aiemmin näytetty suoraan Pokémon-pelien pelaajille. Luvassa vaikuttaisi olevan esimerkiksi katsaus Bluen ja Lancen väliseen kamppailuun Pokémon-liigassa. Kunkin sarjan jaksoista on määrä olla noin 3-5 minuutin pituisia.

Toistaiseksi on hieman epäselvää, miten paljon luovia vapauksia Pokémon Generationsin kanssa on otettu. Trailerin perusteella Pokémon-pelien alkuperäinen sankari Red nähdään sarjassa nimittäin keskiössä, vaikka Pokémon-peleissä on toki tavattu myöhemmin muitakin sankareita.

Pokémoneista on tehty animaatio vastaavassa hengessä myös aiemmin. Vuonna 2013 katsottavaksi saatiin Pokémon Origins, joka neljän noin 20-minuuttisen jakson voimin tiivisti yhteen Pokémon Red– ja Blue-pelien tapahtumia.

Lisää luettavaa