Klassista Assassin's Creedia Nintendo-pelaajille – The Ezio Collection ilmestyy ensi kuussa / Uutiset / pelaaja.fi

Klassista Assassin's Creedia Nintendo-pelaajille – The Ezio Collection ilmestyy ensi kuussa

11.01.2022 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3
Assassin's Creed, The Ezio Collection, Ubisoft, Switch, julkaisupäivä

Uusi joukko vanhempia Assassin's Creed -pelejä on vahvistunut Switchiä varten. Helmikuun 17. päivä julkaisunsa saa muilta alustoilta tuttu kokoelmapaketti Assassin's Creed: The Ezio Collection, joka pakkaa sisäänsä tietysti kaikki Ezio Auditore da Firenzen tähdittämät murhaseikkailut.

Pakettiin kuuluvat pelit ovat siis Assassin's Creed II, Assassin's Creed Brotherhood ja Assassin's Creed Revelations. Myös lyhytelokuvat Assassin's Creed Lineage ja Assassin's Creed Embers ovat osa pakettia yksinpelilisäsisältöjen kera. Kahdessa jälkimmäisessä osassa alunperin nähtyjä moninpelipuolia ei ole laitettu mukaan.

Aiemmin Switchille tuodut Assassin's Creed -sarjan osat ovat olleet III ja IV: Black Flag lisäsisältöineen sekä Rogue. Japanissa toiseksi uusinta Odyssey-osaa on päästy pelailemaan myös pilvipalvelun kautta.

Kokoelmaa on määrä myydä niin digitaalisena kuin fyysisenä kokonaisuutena. Fyysisessä paketissa Ubisoft tosin huomioi, että sisällöstä vain Assassin's Creed II löytyy valmiiksi pelikortilta. Muut täytyy ladata erikseen verkosta.

Lähde: Gematsu

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän kokkobill kuva
kokkobill

Ubisoftin tuntien pelit on käännetty mahdollisimman halvalla ja nopeasti.

Käyttäjän Izmou kuva
Izmou
Lainaus kokkobill

Ubisoftin tuntien pelit on käännetty mahdollisimman halvalla ja nopeasti.

Nykyperinteen mukaan eivät nämä remasterit pärjää laadullisesti alkuperäisille peleille ainakaan muilla laitteilla, vaikka eivät nyt ehkä aivan täysin katastrofaalisia käännöksiä olekaan.

Käyttäjän mantelirapu kuva
mantelirapu

Olisin voinut ostaa paketin pleikkarille ellen olisi lukenut että 30 fps ja alkuperäinen art style pilattu. Esim. Firenzessä oli tarkoituksella punertava maalauksellinen sävy renessanssiajan tyyliin, mutta remasterissa ilmeisesti väripaletti pantiin uusiksi koska puiden ja nurmikon pitää vain olla kyllästetyn vihreitä... Tulee mieleen Mass Effectin case eka punainen planeetta jossa on aivan eri tunnelma uudessa ja vanhassa.