Klassista seikkailupelaamista ja Dragon Agen alkuperä – tässä vuoden alun PS Plus -pelit / Uutiset / pelaaja.fi

Klassista seikkailupelaamista ja Dragon Agen alkuperä – tässä vuoden alun PS Plus -pelit

31.12.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
10

Sony on paljastanut, millaisella PlayStation Plus -kattauksella se on lyömässä käyntiin vuoden 2016. Heti tammikuun 5. päivä saataville on ilmaantumassa jälleen uusi kuuden PlayStation-pelin satsi, jonka plussalaiset voivat imutella konsoleilleen Plus-palvelun jäsenmaksun hinnalla.

Tammikuun Playstation Plus -pelit ovat:

  • Hardware: Rivals (PS4)
  • Grim Fandango Remastered (PS4)
  • Dragon Age: Origins (PS3)
  • Medal of Honor: Warfighter (PS3)
  • Nihilumbra (Vita)
  • Legends of War: Patton (Vita)

Vielä ennen uusien pelien tuloa Plus-jäsenyydellä napata ehtii niin Gauntlet. Slayer Editionin ja uuden King's Questin ensimmäisen episodin PlayStation 4:lle, Far Cry 3: Blood Dragonin ja SSX:n PlayStation 3:lle sekä Freedom Warsin ja Rocketbirds: Hardboiled Chickenin Vitalle.

Lähde: PlayStation Blog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Joni666 kuva
Joni666

PS4:lle kiinnostavaa tarjontaa. Hardware: Rivalsin betaa tuli kokeiltua, ja oli ihan jees. Grim Fandangon aion kans ladata.

Käyttäjän antti_1986 kuva
antti_1986

Nyt on hyvä kattaus. Hardware tuntuu tosi hyvälle, alkuperäistä pelanneena odotan paljon tätä. Grim fandagon olen meinannut hommata jo moneen kertaan. Ps3 pelit olen jo pelannut jo moneen kertaan. Vita pelejä en ole koittanut mutta pitää koittaa. Kokonaisuudessa hyvä kattaus.

Käyttäjän Core kuva
Core

Voi Grim Fandango :P Melko merkittävä pala lapsuuttani, vaikka peli olikin turhan vaikea siihen aikaan. Muistan ekaluokalla piirrelleeni omia sarjakuvia, joissa päähahmona oli Manny Calavera :P

On tuo sittemmin PC:llä tullut se alkuperäinen pelattua läpi, voisihan se olla hauska verestää muistoja, mutta ei oo kyllä pleikkaa. Ehkä käyn kaivamassa nuo alkuperäiset CD-ROMit lapsuudenkodin laatikoista :D

Käyttäjän partajeesus kuva
partajeesus

Kyllähän Grim Fandango kelpaa. Pääsee testaamaan onko se muka niin hyvä ja hauska mitä väitetään.

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax

Medal of Honor: Doorfighter

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Grim Fandango Remastered näistä ainoa, joka menisi pelaukseen ellei olisi jo pelattu aikoinaan. Uusiksikin laatupelejä - erityisesti vanhaan verraten - voisi pelata mutta aikaa ei ole oikein uudemmillekaan. Hardware: Rivalsia tuli jo testattua betassa(?) ja olihan se ihan toimiva mutta ei imaissut mukaansa sillä tapaa, että uskoisin tuota erityisen paljoa pelaavani.

PS3:n pelit on taas ostettu jo X360:lle mutta toinen (MoH) on avaamatta ja toinen (DA:O) jäi kesken kun ei iskenyt. Vitaa en omista, kuten ei kukaan muukaan (ja älkää nyt tätä ottako tosissanne).

Käyttäjän Qlaos kuva
Qlaos

Grim Fandango ja Dragon Age löytyy Steamin kautta, mutta olen nykyään kauhean vastahakoinen aloittamaan mitään PC:llä (Vaikuttaa siltä että läppäri jää jatkossa kokonaan vaan Pelaajan, Twitchin ja YouTuben selaamiseen) joten mielelläni konsolilla mätkin molemmat! Etenkin kun DA: Inquisitionin vasta alesta poimin PS4:lle, joten voin Originsin mätkiä ennen sitä :)

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Onkohan tossa Hardware: Rivalsissa mikromaksuja?
Grim Fandangoa täytyy testata jo pelkästään Huttusen kehujen takia, vaikka en pidäkään taidesuunnasta.
Dragon Age: Origins (hyllyssä) kaipais joskus toista läpipeluuta (pelillä kun on tietoisuus.)
Tosta Medal of Honorista en oo varma onko jo hyllyssä, mutta mikä ihmeen Nihilumbra? No Vitalla peluu maistuu joka tapauksessa.

Käyttäjän PSPiraatti kuva
PSPiraatti
Lainaus käyttäjältä Marioysikax

Medal of Honor: Doorfighter

Yllättävän hyvä peli oli omasta mielestä kun joskus PS3:lla sitä pelasi, yksinpeli varsinkin oli ihan miellyttävää pelattavaa Battlefieldien jälkeen.

Käyttäjän hehahi kuva
hehahi

Dragon Age on kyllä ehdottomasti lemppari näistä, koska oon jo pitkään halunnut sitä pelata mutta en onneksi ollut vielä ostanut. Myös Medal of Honor lähtee lataukseen. Pienen tutkimisen jälkeen päädyin myös lataamaan Grim Fandangon ja Nihilumbran Vitalle. Yllättävän hyvä tarjonta siis heti vuoden alkaessa.

Nostoja