Vuosi ei ole vaihtumassa ennen uuden Sleeping Dogs –lisäsisällön saapumista. Square Enix on aikeissa tuoda peliinsä ensi viikolla The Zodiac Tournament -nimisen laajennuksen, joka on jälleen hieman enemmän tarinaan painottuva pelikokemus.

Laajennus keskittyy vahvasti areenoilla käytäviin lähitaisteluihin. Siinä pelin sankari Whei Shen lähetetään matkalle täysin uudelle saarelle, jossa hän ottaa osaa kamppailuturnaukseen.

Aikaisemman tarinalaajennuksen tapaan myös The Zodiac Tournament ottaa mallia vanhoista hongkongilaiselokuvista. Nyt ei millään tavalla käsitellä kuitenkaan kauhua ja pomppivia zombeja, vaan luvassa on tribuutti 70-luvun kung fu -elokuville.

Sisältö ujutetaan osaksi itse pelin tarinatilaa ja sen luvataan olevan kahlattavissa missä vaiheessa peliä tahansa. Suosituksena kuitenkin on, että pelaajilta löytyy jo opittuna joukko erilaisia lähitaisteluliikkeitä.

Hintaa sisällölle ei ole ilmoitettu. Vertailukohtana kuitenkin mainittakoon, että aikaisempi Nightmare in North Point -tarinasisältö kustantaa normaalisti noin viitisen euroa.

Lähde: CVG

Lisää luettavaa