Koe Resident Evil -saagan alkujysäykset Resident Evil Originsilla / Uutiset / pelaaja.fi

Koe Resident Evil -saagan alkujysäykset Resident Evil Originsilla

2.09.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
6

Resident Evil -pelien remasteroinnista hiljattain intoutunut Capcom on tuonut julki Resident Evil: Origins -kokoelmapaketin.

Niin Xbox Onelle, PlayStation 4:lle kuin pc:llekin saatava setti tulee olemaan levyllinen julkaisu, joka pitää sisällään sekä alkuvuodesta julkaistun Resident Evil HD Remasterin että myös ensi vuoden alussa saapuvan Resident Evil Zero HD Remasterin. Euroopassa paketti on tarkoitus julkaista virallisesti 22. tammikuuta, kun taas Yhdysvaltoihin se saadaan kolme päivää aikaisemmin.

Hintatietoja paketista Capcom ei ole vielä antanut. Ottaen kuitenkin huomioon, että digitaalisena paketin pelit maksavat erikseen noin 20 euroa, kertynee Originsille hintaa todennäköisesti sellaiset 40 euroa.

Resident Evil -julkistukset eivät ole jääneet Capcomin osalta myöskään vielä tähän. Origins-paketin paljastuksen yhteydessä yhtiö on nimittäin kertonut lisänneensä Resident Evil Zeron HD-versioon uuden pelitilan, jossa pelin tarinan voi päästä kokemaan Weskerilla pelaten. Wesker ei pelissä myöskään ole mikään ihan tavanomainen selviytyjä, sillä hänellä päästään liiskaamaan epäkuolleita ouroboros-viruksen antamien voimien avulla.

Resident Evil Zeron teräväpiirtoversio julkaistaneen samoihin aikoihin Resident Evil Originsin kanssa. Xbox Onen, PlayStation 4:n ja pc:n ohella se on kuitenkin tulossa myös sekä PlayStation 3:lle että Xbox 360:lle.

Lähde: Capcom

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän antti_1986 kuva
antti_1986

Todella hienoa. Olen todella fiiliksissä tästä! Wesker on aina ollut yksi suosikeistani ja nyt pääsee näkemään ensimmäistä ressua hänen silmin!

E: Tai siis nollaa tarkoitan.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

No mikä ettei! Aina fyysinen kahden pelin paketti latausversiot voittaa. Jää väin nyt tuon toisen hankkiminen entistä myöhempään. Tosin eipä tässä kiire ole. Pitäisi joskus se Revelations 2 myös ostaa. Kunhan saisi muita pelejäkin vähän alta ensin pois. Tässä nyt tämä eräskin MGS V menossa...

Käyttäjän lindario kuva
lindario

Sikäli harmittava uutinen koska ehdin juuri hommata ykkös-Resilin originaalin Gamecucumber-julkaisun. Toisaalta kuvaputkella se näyttää kyllä ihan riittävän komialle.

Käyttäjän Shunichiro kuva
Shunichiro

Pelasin loppukesästä Gamecuben Resident Evil 0:n jälleen kerran läpi. Suosikkini koko sarjasta ja samalla yksi kaikkien aikojen suosikkipeleistäni. Varmasti HD remasterin siksi hankinkin, vaikka en usko sen säväyttävän samalla tavalla. Remasterin tarkka grafiikka tekee pelistä liian kliinisen näköisen ja videoiden perusteella liian räikeä valaistus syö sekin originaalin rosoisen hämyistä tunnelmaa.

Wesker-tila on sikäli mielenkiintoinen. Näyttää siltä, että Rebecca on Weskerin hallinnassa (punainen härpätin rinnuksissa), mutta miten tarina esitetään? Tuskinpa ovat viitsineet tehdä uusia renderoituja välipätkiä Weskerillä ja tosiaikaisissa pelkkä Billyn korvaaminen Weskerilla ei toimisi. Esitetäänkö pelin varsinaista tarinaa sitten ollenkaan eli ilman välinäytöksiä? Tai ehkä se onkin kokonaan uusi tarina uusilla välipätkillä samoissa lavasteissa. Sehän olisi kova juttu, saisi kaksi peliä yhden hinnalla.

Käyttäjän Qvistus kuva
Qvistus
Lainaus käyttäjältä Shunichiro

Pelasin loppukesästä Gamecuben Resident Evil 0:n jälleen kerran läpi. Suosikkini koko sarjasta ja samalla yksi kaikkien aikojen suosikkipeleistäni. Varmasti HD remasterin siksi hankinkin, vaikka en usko sen säväyttävän samalla tavalla. Remasterin tarkka grafiikka tekee pelistä liian kliinisen näköisen ja videoiden perusteella liian räikeä valaistus syö sekin originaalin rosoisen hämyistä tunnelmaa.

.

Olen vähän samaa mieltä grafiikoista. HD-grafiikoissa jotkut tekstuurit pisti vähän silmään. Valaistus oli remasterissa kyllä kehittynyt. Ei sen puoleen, hyvä se remasteroitukin versio oli ja tuli pelattua se muutamaan otteeseen läpi, myös pelkällä käsiaseella.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Wou! Onneksi en ehtinyt ostamaan vielä mitään, kun odottelin fyysistä PS4-versiota. Odotus palkitaan näemmä. Nyt voin kuopata ajatukset siitä aasialaisesta PS3 julkaisusta. Hieno juttu.

Pistäisivät vielä tuohon pakettiin ja ylipäätään Zero HD remasteriin pelattavaksi sen N64-version ja RE2 remaken kyljessä vois antaa sen RE 1.5 proton. Capcom alkanu kunnostautuun ihan tosissaan.