Koe roolipeliklassikon uudelleensyntymä nyt ennakkoon – Trials of Manan demo on ulkona / Uutiset / pelaaja.fi

Koe roolipeliklassikon uudelleensyntymä nyt ennakkoon – Trials of Manan demo on ulkona

20.03.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2
Trials of Mana, Seiken Densetsu 3, Mana, Secret of Mana, JRPG, roolipeli, demo,

Huhtikuun 24. päivä saapuva Trials of Manan uusioversio on saanut oman demonsa. Kokeiluversion voi ottaa kokeiluun niin Switchillä, PlayStation 4:llä kuin Steamissakin.

Demo käynnistyy pelin alusta alkaen ja tarjoaa siis mahdollisuuden koota oman sankarijoukon ja lähteä sitten kellistämään yhden pelin pomoista. Edityksensä voi siirtää myöhemmin pääpeliin, kun se lopulta ilmestyy.

Trials of Mana tunnettiin pitkään lännessäkin vain japanilaisella Seiken Densetsu 3 -nimellään, sillä lähemmäs 25 vuoden iästään huolimatta se tuotiin virallisesti täkäläisille seuduille vasta viime vuonna Switchin Collection of Mana -paketilla. Super Nintendolta tutun Secret of Manan seuraaja on uusioversiossa päivitetty täysin uuteen kolmiulotteiseen kuosiin, mistä on tarjottu demon ohella tuore näyte myös viimeisimmällä trailerilla.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän DuskTillDawn kuva
DuskTillDawn

Hyvä oli kyllä. Bossi oli vaan aivan liian helppo.

Käyttäjän JMNyyssonen91 kuva
JMNyyssonen91

Bongasin pelin ennen demoa jostain ytube videosta. Siitä innoittamana latasin demon ja peli meni samantien ostoslistalle. Hienoa vanhan ajan vivahdetta. DuskTillDawnin kommenttiin että demo on kokonaisuudessaan liian helppo. Mietin itsekkin joskos laittaisi samantien vaikeimmalle tasolle.

Nostoja