Loppukeväästä ei toivottavasti tarvitse juuri lumesta huolehtia, mutta mutta hiljalleen lähestyvä Snowrunner antaa kyllä mahdollisuuden vielä tähänkin. Julkaisija Focus Home Interactive on esitellyt yksityiskohtaisemmin, kuinka huhtikuun 28. päivä julkaistavaa peliä tuetaankaan vielä lisäsisällöllä.

Suunnitelmissa Snowrunneria olisi määrä laajentaa vielä neljän eri vaiheen merkeissä. Näistä ensimmäinen käynnistyy jo muutaman viikon julkaisun jälkeen ja kantaa nimeä Search & Recover. Maksullisina lisinä siihen lukeutuu mukaan Venäjään sijoittuva lisäalue sekä tietysti uusia ajoneuvoja. Näitä tuetaan vielä muutamilla ilmaisilla lisähaasteilla, kuten aktiviteeteilla ja lasteilla.

Kakkosvaiheella Snowrunner suuntaa maksullisissa merkeissä Kanadaan parillakin uudella kartalla, jolloin pelissä olisi tarkoitus parantaa myös sen pc-moditukea. Kolmovaihe vie vuorostaan aiempien vaiheiden hengessä Wisconsiniin, kun taas neljäs vaihe koostuu isommasta laajennuksesta, jonka sisältö paljastetaan myöhempänä ajankohtana.

Lisäkarttoja ja muita maksullisia lisiä varten Snowrunneriin tuodaan myyntiin tietysti oma kausikorttinsa. Näin ennakkoon sitä kaupitellaan osana pelin niin sanottua Premium Editionia, joka on 20 euroa pääpeliä kalliimpi.

Snowrunner julkaistaan niin PlayStation 4:lle, Xbox Onelle kuin pc:lle, jolle se tuodaan aluksi Epic Games Storen kautta.

Lisää luettavaa