Kohtalokas bugi sai kyytiä PS4:n Bloodbornessa / Uutiset / pelaaja.fi

Kohtalokas bugi sai kyytiä PS4:n Bloodbornessa

1.04.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

Sony ja From Software ovat julkaisseet Bloodborneen siihen viime viikolla luvatun korjauspäivityksen. Tuoreen 1.02-korjauksen luvataan poistavan pelistä sitä vaivanneen moninpelibugin, joka esti osaa pelaajista etenemästä pelissä Forbidden Woods -alueen tienoilla.

Päivityksen kerrotaan liiskanneen myös joukon muita hajanaisia bugeja. Sony tai From Software eivät ole tarkalleen määritelleet, mitä nämä bugit ovat, mutta esimerkiksi Polygon-sivusto raportoi pelissä piilleen esineiden monistamisen mahdollistaneen vian kadonneen pelistä.

Mahdollisesti lisää päivityksiä Bloodborneen on myös vielä tulossa. Sony on luvannut, että pelin kehittäjät tutkivat parhaillaan esimerkiksi keinoja, jolla pelin kritisoituja latausaikoja voitasiin karsia pienemmiksi.

Pelaaja-lehden arvostelun Bloodbornesta voi lukaista tämän viikon torstaina lehtipisteisiin saapuvasta huhtikuun numerosta. PelaajaHD-videon pelistä voi vuorostaan katsastaa tästä.

Lähde: Polygon

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

En jaksa uskoa että saavat merkittävästi latausaikoja lyhennettyä. Joku syy siellä on että ne noin pitkiä ovat, enkä usko että päivityksellä pystyvät asiaan kauheasti vaikuttamaan enää. Aika ikävä sinänsä kun aiemmissa peleissä kuitenkin lataustauot pysyivät kohtuullisina. Ja sille joka tulee huutelemaan että "missä aiemmissa, TÄMÄ ON BLOODBORORGR EI DARK SOSOSO" niin ole hiljaa.

Käyttäjän Wili kuva
Wili

En jaksanut odottaa päivitysten tuloa, joten päätin tuhlata tähän säästetyt rahat Saints Row IV: Re-Elected -peliin, joka sisältää myös Gat Out Of Hell lisäosan.

Seuraava (minun taloudelliselta näkökantilta) iso investointi onkin sitten Tekken 7.

Käyttäjän akitus kuva
akitus

Tämä päivitys oli pelkkä hotfix. Kunnon päivitys tulee myöhemmin.

Käyttäjän Support Kai kuva
Support Kai

peli on jo pelaatu ja kaikki trophy on jo vaihtoo vaa koska on tylsä mut tarina oli ihan hyvä