Kohtalon käsi ja varjojen mestari odottavat helmikuun Games with Gold -pelien tarjonnassa / Uutiset / pelaaja.fi

Kohtalon käsi ja varjojen mestari odottavat helmikuun Games with Gold -pelien tarjonnassa

27.01.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Helmikuussa Xbox Liven kultajäsenille tarjottava Games with Gold -lahjapelien tarjonta on tuotu julki. 

Xbox Onella heti helmikuun startatessa ladattavaksi on saapumassa ensimmäisenä Hand of Fate, jota tarjotaan kultajäsenille veloituksetta aina kuun loppuun asti. 16. helmikuuta tarjontaa ehostetaan myös Styx: Master of Shadowsilla, joka pysyy ladattavissa aina maaliskuun puoliväliin asti.

Xbox 360:llä ensimmäinen uusi Games with Gold -peli helmikuussa on Sacred Citadel, jota seuraa myöhemmin vielä perässä myös Gears of War 2. Sacred Citadel on kultajäsenten ladattavissa aina helmikuun alusta kyseisen kuun 15. päivään asti. Gears of War 2:n voi hankkia omakseen vuorostaan aikavälillä 16.-29.2.

Sekä Gears of War 2 että myös Sacred Citadel ovat pelattavissa myös Xbox Onella.

Vielä kirjoitushetkellä Games with Gold -ohjelman kautta kultajäsenet voivat lunastaa pelattavakseen niin Killer Instinct Ultra Editionin, ZHerosin kuin myös Deus Ex: Human Revolutioninkin. Pelien saatavuutta voi pitää silmällä Games with Goldin kotisivuilla.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Täytyy myöntää, että todellakin on jo Xbox 360:n aika mennyt. Jopa MS tuntuu "tukevan" tuota, kun tarjotaan jotain ikivanhaa (Gears 2) ja keskinkertaista (Sacred Citadel) kamaa, ihan niin kuin ei olisi parempaakin tarjota.

Eikä minua oikeastaan edes nämä kuukausipelit niin kismitä vaan alennusten huonous. Sekään ei muuten haittaisi pätkääkään mutta kun Live-tilillä sattuu olemaan jonkun verran massia ja mitään järkevää ei tule tarjouksiin johon sen käyttäisi.

No, kai ne rahat säästyy Onen tarjouksiin kun sitten joskus saa vehkeen ostettua.

Nostoja