Kojima ja perutun Silent Hillsin päätähti jälleen yhteyksissä – fanit täpinöissään / Uutiset / pelaaja.fi

Kojima ja perutun Silent Hillsin päätähti jälleen yhteyksissä – fanit täpinöissään

17.02.2016 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
4
Kojima ja perutun Silent Hillsin päätähti jälleen yhteyksissä – fanit täpinöissä

Konamin kohta vuosi sitten peruma Silent Hills ei anna unohtaa itseään. 

Kiivasta supinaa herättää tällä kertaa peliprojektin pääjehu Hideo Kojiman ja teoksen päärooliin kaavaillun näyttelijätähti Norman Reedusin taannoinen jälleennäkeminen. Kojima vaikuttaa tällä hetkellä Kaliforniassa, ja miehen kiireiseen matka-aikatauluun mahtui tällä viikolla myös tuopillinen Reedusin seurassa.

Kojima näyttäisi tavanneen Reedusin tuodakseen tämän ajan tasalle uudelleensyntyneen Kojima Productionsin nykyisen tilanteen tiimoilta. Mies ei kuitenkaan maininnut Twitter-päivityksessään, onko näyttelijällä mahdollisesti jotain tekemistä uuden studion puuhien kanssa.

Reedus itse lisäsi tapaamisen jälkeen kuvan Kojima Productionsin logosta omalle Instagram-tililleen. Mies ei tarjonnut kuvalle hämmentäviä hymiöitä lukuunottamatta minkäänlaisia saatesanoja, joten pelkästään yhden päivityksen perusteella on vaikeaa päätellä, tarkoittaako jälleennäkeminen todella mitään. Moinen on kuitenkin pikkujuttu Konami-fiaskon murskaamille Silent Hill -faneille, joiden hysteerisen innokkaat kommentit ovat tukkineet kummankin miehen kommenttilaatikot yön yli täysin.

Kojima Productions kehittää tällä hetkellä toistaiseksi hämärän peitossa olevaa ensiprojektiaan yhteistyössä Sonyn kanssa. Lisää Kojiman uusista kuvioista voi lukea vaikkapa täältä.

Lähde: Hideo Kojima (Twitter), Norman Reedus (Instagram), GamesRadar

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Vaapukkamehuw kuva
Vaapukkamehuw

En ole vieläkään toipunut Silent Hillin peruuntumisesta. :(

Käyttäjän Nikotiini kuva
Nikotiini

Jos Reedus laittoi pelkän Kojima Productionsin logon, niin eiköhän se meinaa, että jotain on työn alla. Jos juttu olisi vain tyyliin "jee mun kaveri Kojima perusti oman studion", niin siinä varmaan lukis niin. Pelkkä kuva on selvä "teaser", kun ei saa sanoa suoraan.

Käyttäjän SuperNiiku kuva
SuperNiiku

Onko vielä toivoa? Onko?

Käyttäjän OsKu kuva
OsKu

Siinä on kaksi hienoa herraa.