Kojima pani pisteen P.T.-huhuille: idea on kuollut ja kuopattu / Uutiset / pelaaja.fi

Kojima pani pisteen P.T.-huhuille: idea on kuollut ja kuopattu

23.02.2016 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
4
Kojima pani pisteen P.T.-huhuille: idea on kuollut ja kuopattu

Toiveikkuus ei tuo puolentoista vuoden takaista P.T.-demoa enää takaisin.

Hyllytetystä konseptista vastannut Hideo Kojima on vihdoin laittanut lopun kauhuprojektiaan ympäröivälle huhumyllytykselle. Tiedossa on ollut jo pitkään, ettei Kojima pääse enää käsiksi Konamin omistamaan Silent Hill -sarjaan, mutta mies on nyt vahvistanut, ettei P.T. tule tekemään paluuta missään muodossa.

– P.T.:n jälkeen kehitettiin ja julkaistiin monia samanlaisia pelejä. Henkilökohtaisesti en halua enää tehdä mitään samanhenkistä. Tekisin mieluummin jotain, mikä lähestyy asiaa eri kantilta, Kojima kertoi pelisivusto Polygonille.

Vaikka P.T. on Kojiman silmissä kuollut ja kuopattu, mies ei ole sulkenut sen käsittelemiä teemoja kokonaan pois mielestään. Myös Silent Hillsin avaintiimi on vielä tiukasti tekemisissä toistensa kanssa.

– Tahtoisin silti tehdä kauhukokeiluja. Kauhulla en tarkoita kauhugenreä, vaan pelkoa teemana ja aihepiirinä, Kojima pohti.

Lähde: Polygon, GamingBolt

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Hyvä niin! Jotain uutta originaalia settiä vaan kehiin!

Käyttäjän Shunichiro kuva
Shunichiro

Oli P.T. kyllä aika tapaus. Kuinka pieni, L-kirjaimen muotoinen käytävänpätkä saattoikaan tarjota niin karmivan kokemuksen? Kiljuin kauhusta kaverin kanssa kummituksen vilahtaessa ruudussa, veljeni suureksi huviksi... P.T. on kuopattu eikä siis mitään vastaavaa tule, mutta onneksi on Dreadout, Steamista saatava indonesialainen kauhuseikkailu, joka on karusta toteutuksestaan huolimatta (tai ehkä osittain juuri sen vuoksi) sen verran tanakkaa tavaraa, että meni kirkaisten kokemieni kauhupelien kärkikastiin ellei peräti kärkeen.

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi

Hyvä juttu, ettei kojima ehtinyt enempää sählätä. Toivottavasti Konami tekisi silti tulevaisuudessa vielä oikeita Silent Hill-sarjan osia.

Käyttäjän peelopuu kuva
peelopuu

Ai hitto ku toi kuva on karmiva.