Kojima Productionsin seuraava projekti paljastetaan piakkoin, taidejohtaja vihjaa

Kojima Productionsin taidejohtaja Yoji Shinkawa vihjaili, että studion seuraava peli saatetaan esitellä lähiaikoina.

26.3.2021 17:28

Death Stranding– ja Metal Gear -luoja Hideo Kojiman uusi peli saattaa astua parrasvaloihin melko pian, mikäli Kojima Productionsin taidejohtaja Yoji Shinkawan tuoretta haastattelua on uskominen. Tulevasta pelistä kysyttäessä Shinkawa myönsi, ettei ensitietoja tarvinne odotella kovinkaan kauan.

– Kyllä, työskentelen parhaillaan jonkin parissa. Voin varmaankin kertoa, että voimme julkistaa sen melko pian, Shinkawa sanaili Al Hubin haastattelussa.

Kojima Productions on työstänyt seuraavaa peliään jo tovin verran, sillä studion ensipeli Death Stranding julkaistiin noin puolitoista vuotta sitten loppuvuodesta 2019. Edellisen kerran Kojiman seuraavasta pelistä kiusoiteltiin viime lokakuussa, kun studion ääniohjaaja ja säveltäjä Ludvig Forssell kertoi tulevan pelin äänitysten käynnistyneen ensimmäistä kertaa sitten koronapandemian alkamisen. Samoihin aikoihin projektiin haettiin myös uusia kehittäjiä.

Huhut studion seuraavan pelin ympärillä ovat laukanneet villeinä. Hideo Kojima on itse antanut aiemmissa kommenteissaan viitteitä sekä mahdollisesta kauhupelistä että Death Strandingin jatko-osasta.

Lähde: VGC, Al Hub

Lisää luettavaa