Kojima tekee hidasta paluuta Konamin verkkosivuille / Uutiset / pelaaja.fi

Kojima tekee hidasta paluuta Konamin verkkosivuille

2.04.2015 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
3
Kojima tekee hidasta paluuta Konamin verkkosivuille

Metal Gear -pelisarjan luoneen Hideo Kojiman ja julkaisija Konamin välinen soppa sakenee entisestään.

Konami on lähiviikkoina poistellut viittauksia Kojimaan ja tämän Kojima Productions -studioon verkkosivuiltaan järjestelmällisesti: vasta eilen julkaisija kohautti pyyhkimällä Kojiman nimen odotetun Silent Hills -kauhupelin yhteydestä. Hurjimmat huhut kertovat Kojiman olevan lähdössä Konamilta kokonaan, eivätkä osapuolien antamat ympäripyöreät lausunnot ole auttaneet asiaa.

Nyt Konami kuitenkin vaikuttaa kääntyneen kannoillaan ainakin osittain Kojimaan liittyen. Miehen nimi on lisätty jälleen julkaisijan verkkosivuilla esiteltävien Metal Gear Solid: The Legacy Collection -kokoelman ja Metal Gear Solid 3: Snake Eater 3D:n yhteyteen teosten mainos- ja kansitaidetta myöten. Konami itse ei ole kommentoinut muutoksia tai antanut syitä juuri edellä mainittujen pelien valitsemiselle.

Kirjoitushetkeen mennessä Kojima ei ole vielä tehnyt paluuta tulevan Metal Gear Solid V: The Phantom Painin sivustolle, mutta lähipäivien tapahtumista huolestuneiden kannattanee pitää Konamin verkkosivukokonaisuutta silmällä.

Lähde: Konami, VG247

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän frozen kuva
frozen

Kirjoitushetkeen mennessä Kojima ei ole vielä tehnyt paluuta tulevan Metal Gear Solid V: The Phantom Painin sivustolle, mutta lähipäivien tapahtumista huolestuneiden kannattanee pitää Konamin verkkosivukokonaisuutta silmällä

kunhan peli tulee ulos niin mulle on ainakin sama vaikka kannessa olisi joulupukin nimi >.<

Käyttäjän Galactus kuva
Galactus

Hyvä kun palauttivat. Olisi kyllä typerää että voisivat ottaa tekijän nimen pois hänen klassikoistaan.

Käyttäjän kansleri kuva
kansleri

Salaliittoteorian paikka? Tunnetteko jo minkälainen"haamukipu" sydämeen ehti jäädä kun luulimme rakastetun mestarin nimen pyyhkiytyvän historian hämärään...? Tarkkaan harkittua markkinointitempausta kaikki! ;)