Metal Gear -pelisarjan luoneen Hideo Kojiman ja julkaisija Konamin välinen soppa sakenee entisestään.

Konami on lähiviikkoina poistellut viittauksia Kojimaan ja tämän Kojima Productions -studioon verkkosivuiltaan järjestelmällisesti: vasta eilen julkaisija kohautti pyyhkimällä Kojiman nimen odotetun Silent Hills -kauhupelin yhteydestä. Hurjimmat huhut kertovat Kojiman olevan lähdössä Konamilta kokonaan, eivätkä osapuolien antamat ympäripyöreät lausunnot ole auttaneet asiaa.

Nyt Konami kuitenkin vaikuttaa kääntyneen kannoillaan ainakin osittain Kojimaan liittyen. Miehen nimi on lisätty jälleen julkaisijan verkkosivuilla esiteltävien Metal Gear Solid: The Legacy Collection -kokoelman ja Metal Gear Solid 3: Snake Eater 3D:n yhteyteen teosten mainos- ja kansitaidetta myöten. Konami itse ei ole kommentoinut muutoksia tai antanut syitä juuri edellä mainittujen pelien valitsemiselle.

Kirjoitushetkeen mennessä Kojima ei ole vielä tehnyt paluuta tulevan Metal Gear Solid V: The Phantom Painin sivustolle, mutta lähipäivien tapahtumista huolestuneiden kannattanee pitää Konamin verkkosivukokonaisuutta silmällä.

Lähde: Konami, VG247

Lisää luettavaa