Kokeile The Crew -verkkokaahailua ilmaiseksi PS4:llä ja Xbox Onella / Uutiset / pelaaja.fi

Kokeile The Crew -verkkokaahailua ilmaiseksi PS4:llä ja Xbox Onella

26.03.2015 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
5

Ubisoftin The Crew -verkkokaahailupeli on testattavissa nyt ilmaiseksi Xbox Onella ja PS4:llä.

Viime joulukuussa julkaistusta The Crew'stä on saatavilla molempien konsolien verkkokaupoista ilmainen demoversio. Kokeiluversio sisältää käytännössä täyden pelin sellaisenaan, mutta demon peliaika on rajoitettu kahteen tuntiin, joten ihan kaikkea The Crew'n antia demon puitteissa tuskin ehtii kokeilemaan. Mikäli koko version päätyy demon perusteella hankkimaan, voi pelaamista jatkaa siitä, mihin kokeiluversion matka katkesi.

The Crew tuotti Pelaajan arvostelussa Jarkolle pettymyksen melkein kaikilla osa-alueillaan. Mikäli peli tuli toistaiseksi jätettyä väliin, nyt voit testata itse ilmaiseksi miltä kaahailu avoimissa Yhdysvalloissa tuntuu!

Lähde: Ubisoft

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Slipoveri kuva
Slipoveri

Kun ilmainen kerran on niin pitää kai se kokeilla.

Käyttäjän Hakli kuva
Hakli

Kannattaa ehdottomasti testata JA varsinkin kavereiden kanssa. The Crew on mukavaa ajanvietettä varsinkin kun vaan kruisailee ympäri pelimaailmaa kavereiden kanssa. Yksinään peli voi tulla todella nopeasti tylsäksi. Totta kai kannattaa myös tehdä niitä päätehtäviä sekä niitä pieniä minitehtäviä, joita on ripoteltu ympäri teitä, koska sillä tavalla nostaa auton tehoa sekä ohjattavuutta.

Vielä kun saisivat pelin toimimaan sulavasti, niin olisin todella tyytyväinen. Peli kun tykkää kaatuilla vähän välillä tehtävän suorittamisen jälkeen.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Jos saat kaverit mukaan niin meno saattaa olla vallan vallatonta, mutta näin omasta näkökulmastani eli ilman kavereita pelatessa jaksoin läiskiä sen semisti juustoisella tavalla viihdyttävän stoorin läpi ja sen jälkeen peli on kerännyt pölyä kovolla ja pari kertaa, kun on pitänyt mennä kokeilemaan niin Uplayn kanssa on joku ongelma, joten ei väkisin. Yksi viime vuoden suurimmista pettymyksistä omalla kohdallani.

Käyttäjän Core kuva
Core

Pitäkööt tunkkinsa, betassa kokeilin enkä tainnut jaksaa 20 min kauempaa.

Käyttäjän xeemelio kuva
xeemelio

Saako achievementsejä :D ?

Nostoja